Žvaigždės, perkopusios 40-metį: kaip išlaikyti jaunystę

Kad atitolintų  senatvės procesus, vienos moterys akylai stebi mitybą, kitos – investuoja į grožio procedūras, dar kitos – tiesiog džiaugiasi gyenimu. O kas padeda puoselėti jaunystę iš ekranų žvelgiančioms brandesnio amžiaus moterims?

Taip pat skaitykite:
Garsių moterų plaukų priežiūros paslaptys
Vasariškam makiažui – 5 madingos lūpų spalvos
Grožio eksperto patarimai: atostogų kosmetika

Manekenė Cindy Crawford (44 m.) sako, kad sulaukus tam tikro amžiaus ypač svarbu pasirūpinti šukuosena. Sodrus atspalvis ir tinkamas kirpimas nubraukia keletą metų, paryškina vitališkumą. „Plaukus dažau kas 3 savaites, kad nesimatytų ataugančių žilių. Kas 2 savaites atlieku profesionalų manikiūrą ir pedikiūrą. Reguliariai šalinu plaukelius, bikinio zonoje – 2 ar 3 kartus per mėnesį“, – atvirauja C. Crawford.

Manekenė Cindy Crawford
Manekenė Cindy Crawford
AFP/Scanpix

„Storas makiažo sluoksnis amžiaus nepaslėps“ – įsitikinusi garsi aktorė Susan Sarandon (63 m.). Pasak jos, jaunos merginos gali pasidažyti ryškiau, o bėgant metams intensyvus makiažas atrodo juokingai. Aktorė sako, kad brandesnio amžiaus moterys turėtų rinktis natūralias spalvas ir subtilų makiažą.

Aktorė Susan Sarandon
Aktorė Susan Sarandon
BuzzFoto.com nuotr.

Viena gražiausių manekenių vadinama Iman (55 m.) susiduria su dažna brandaus amžiaus problema – įdubusiais skruostais. „Kartą po atostogų priaugau 5 kilogramus. Tačiau gavusi komplimentų, kad atrodau jauniau, nusprendžiau svorio nemesti. Atsikračiusi papildomo svorio jausčiausi lieknesnė, atitinkanti grožio standartus, bet veidas sukristų ir atrodyčiau vyresnė. Tad, jei reikia rinktis: jaunatviškas veidas ar stangri sėdynė – aš renkuosi veidą“, – juokiasi Iman.

Manekenė Iman
Manekenė Iman
Mavrixonline/Scanpix

Aktorė Mariska Hargitay (46 m.) galėtų didžiuotis atletiška figūra. Tačiau ji teigia, kad plušti sporto salėje nemėgsta. Moteris renkasi aktyvią veiklą, kuri sparčiai degina kalorijas, tačiau yra maloni. Itin smagus užsiėmimas – šokinėjimas ant batuto kartu su sūnumi.

Aktorė Mariska Hargitay
Aktorė Mariska Hargitay
Reuters/Scanpix

Daug dėmesio odai skiria aktorė Andie Macdowell (52 m.): „Tai, kuo maitinamės, atspindi mūsų oda. Valgau dnemažai šviežių vaisių ir daržovių. Pati auginu pomidorus, moliūgus, morkas, brokolius, kopūstus ir įvairias uogas. Nėra nieko skaniau, nei ką tik nuraškytos braškės ar serbentai. Iš savo augintų daržovių ar uogų neretai gaminuosi natūralias kaukes, losjonus ir kitus grožio produktus.“

Aktorė Andie MacDowell
Aktorė Andie MacDowell
Reuters/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis