Kaip aš be plastinės operacijos patempiau veido odą

Turbūt kiekviena savo grožiu besirūpinanti moteris kada nors gyvenime pasiekia savotišką lūžio tašką, kai įprastos priemonės jau, atrodo, nebeveikia, o kreiptis į plastinės chirurgijos specialistą dar nesinori. Puiki išeitis ieškančiosioms aukso vidurio galėtų būti aparatinės grožio procedūros.

Aišku, galima toliau pasitikėti vien masažais ir natūraliomis priemonėmis, bet, gyvenant šiame technologijų amžiuje, nepasinaudoti mokslo atradimais grožiui puoselėti – tikra kvailystė. Juolab kad prieinamos tokios procedūros beveik kiekvienam.

Kosmetikos srityje įvairūs aparatai pradėti taikyti labiau ne kaip tradicinių procedūrų – kaukių, masažų ir kt. – alternatyva, o kaip jas papildanti priemonė. Skleisdami šilumos bangas, radijo ar elektros impulsus, jie gali veikti gilesnius odos sluoksnius ir taip padėti pasiekti greitesnių, pastebimesnių ir ilgalaikiškesnių rezultatų.

Aparatais periodiškai atgaivinama, atjauninama oda lengviau pasisavina ir kosmetikos priemones. Jais šiais laikais sprendžiama daugybė problemų – pradedant raukšlių lyginimu, baigiant liekninimu.

Šįsyk, pasitelkdami procedūras išbandžiusių moterų patirtį ir specialistų rekomendacijas, pristatome tai, kas, sprendžiant opiausias problemas, duoda apčiuopiamą rezultatą.

Reklamos užsakovų nuotr.
Veido odai patempti – „Thermage CPT“

58-erių metų kaunietė Asta K. veidą ilgą laiką prižiūrėjo tik kosmetikos priemonėmis: kremais, serumais, kaukėmis. Deja, ilgainiui pastebėjo, kad net ir patys kokybiškiausi bei brangiausi kosmetikos produktai nepajėgūs kovoti su senėjimo požymiais: oda vis labiau glemba, mimikos raukšlės gilėja, veido kontūras praranda aiškias linijas... Astai darėsi akivaizdu, kad išsiversti be skalpelio bus sunku.

„Noras susigrąžinti jaunystę buvo didžiulis, bet ir baimės – ne mažiau, –
pasakoja moteris. – Gąsdino galimos komplikacijos, ilgas reabilitacijos laikotarpis, supratau, kad kurį laiką reikės atsisakyti darbo. Girdėdama mano dvejones, sesuo pasiūlė išmėginti nechirurginę veido odos patempimo procedūrą (termoliftingą) aparatu „Thermage CPT“. Pradėjusi domėtis sužinojau, kad tokios atliekamos Vilniuje, grožio centre „East Island“.

Vieną dieną Asta K. atvyko pasikonsultuoti su gydytoja dermatologe Renata Bartusevičiene, ir ši pasiūlė veido patempimo procedūrą atlikti tuoj pat – juk ji nesudėtinga, išankstinio pasiruošimo nereikia. Kam be reikalo važinėti?

„Kitą dieną turėjau dalyvauti įmonės vakarėlyje, bet gydytoja buvo patikinusi, kad net tą patį vakarą galėsiu eiti į teatrą, – prisimena Asta. – Procedūra truko apie valandą, jos metu jutau iš antgalio mano odą pasiekiančius šilumos pliūpsnius. Poveikį pastebėjau iškart, bet dar svarbiau yra tai, kad ilgainiui jis nemažėja, o didėja! Po procedūros praėjus mėnesiui, oda, regis, toliau stangrėja, veido kontūras ryškėja. Pasikeitė odos struktūra, išsiplėtusios poros tapo nepastebimos.“

Reklamos užsakovų nuotr.
Kaip tai veikia? Komentuoja gydytoja dermatologė Renata Bartusevičienė:

„Nechirurginė veido odos patempimo ir kontūro koregavimo procedūra aparatu „Thermage CPT“ – saugi, neinvazinė, atliekama pasitelkus radijo bangas. O jos poveikis, palyginti su visomis pažangiomis, atliekamomis lazeriu, yra stipriausias. Kliniškai įrodyta, kad nechirurginė veido odos patempimo procedūra aparatu „Thermage CPT“ pastebimai jaunina, o rezultatas – kur kas natūralesnis nei po chirurginės. Atjauninti galima pasirinktą veido sritį arba visą veidą, – kliento lūkesčius aptariame per konsultaciją.

Nors visi esame individualūs ir skirtingi, dažniausiai užtenka vienos procedūros, o pokyčiai – ilgalaikiai. Po jos oda lengvai parausta, bet tai paprastai pranyksta po 20 minučių (vėliausiai – po poros valandų). Rezultatai matomi iš karto, negana to, poveikis ilgainiui tik stiprėja, mat radijo bangos veikia gilųjį odos sluoksnį – skatina gamintis kolageną (sujudintas, jis aktyviai gaminasi net iki 6 mėn.), jį sistemingai išsidėstyti. Aišku, tai priklauso nuo odos būklės bei individualaus senėjimo proceso.“

”East Island” SPA ir Grožio centrai įsikūrę Vilniuje, Konstitucijos pr. 26, “Forum Palace”
Tel. (8-620) 30 235, (8-682) 33 222
www.eastisland.lt

Užsakymo nr.: PT_64727921

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis