Garsių moterų plaukų priežiūros paslaptys

Pramogų pasaulio moterys pasirūpinti savo garbanomis mėgsta ir pačios. Kokiomis procedūromis plaukus puoselėja garsenybės ir kokias grožio paslaptis joms atskleidė asmeniniai plaukų stilistai?

Taip pat skaitykite:
Natūrali kosmetika. Rankų priežiūros priemonės ir patarimai

Išsirinkite jums tinkamus vokų šešėlius
Ką daryti, kad krūtinė būtų stangri ir graži

Isla Fisher
Aktorės I. Fisher plaukai žavi sveiku spindesiu. Po trinkimo, pamaitinusi plaukus kondicionieriumu, Isla juos perplauna ledinio vandens srove. Tuomet plaukus nusasusina rankšluosčiu ir dar drėgnus patepa maitinančiu serumu. Pasak jos, ši procedūra garantuoja nuostabų žvilgesį.

Aktorė I. Fisher
Aktorė I. Fisher
AFP/Scanpix
Emma Stone
Aktorė E. Stone plaukus lepina namuose gamintomis kaukėmis. Tačiau, kai pristinga laiko ar noro jų pasigaminti, Emma renkasi paprastesnę alternatyvą. Aktorė drėgnus plaukus ištepa maitinančiu kondicionieriumi ir apvynioja rankšluosčiu. Rankšluosčiu apsuktą galvą palieka, kol pati mirksta vonioje (apie 15-20 minučių). Kylantys garai padeda kondicionieriui giliau prasiskverbti į plaukus, juos suminkštinti, aprūpinti reikalingomis medžiagomis ir suteikti spindesio.
Aktorė E. Stone
Aktorė E. Stone
Reuters/Scanpix
Jessica Chastain
Neretai premjeroms aktorė J. Chastain renkasi senojo holivudo įvaizdį - per šoną permestus elegantiškai subanguotus plaukus. Kad jiems nepakenktų, prieš formuodama, Jessica drėgnus plaukus ištepa specialiu gaivinančiu ir nuo temperatūros saugančiu balzamu. Tuomet plaukai mažiau kenčia nuo karšto tiesintuvo, o glotnios sruogos spindi it šilko gijos. Aktorė sako, kad prieš tiesinimą tiks ir bet kuris kitas nenuplaunamas balzamas, svarbiausia, kad jame nebūtų alkoholio, kuris plaukus sausina.
Aktorė J. Chastain
Aktorė J. Chastain
Scanpix
Amy Adams
A. Adams pripažįsta, kad nuolatinis plaukų dažymas juos itin nualina. Aktorė plaukus gaivina procedūromis su aliejumi. Dažniausiai ji naudoja ypač tyrą alyvuogių arba ekologišką kokosų aliejų. Pasirinktą aliejų truputį pakaitina ir ištepa juo plaukus. Šiek tiek pamasažavusi, plaukus apvynioja rankšluosčiu ir palieka 5 minutes. Tuomet galvą ištrenka šampūnu ir pamaitina drėkinamuoju kondicionieriumi. Amy sako, kad po tokios terapijos, plaukai atrodo tarytum ką tik iš grožio salono.
Aktorė A. Adams
Aktorė A. Adams
Reuters/Scanpix
Cynthia Nixon
Ne visuomet ir Holivudo garsenybės spėja savimi pasirūpinti. Aktorė C. Nixon kartais neturi papildomų 15 minučių galvos trinkimui. Tačiau ji neseniai išbandė plaukų stilistės rekomenduotą sausą šampūną ir liko sužavėta. Miltelių pavidalo šampūnas vos per kelias akimirkas panaikina riebumą ir plaukai atrodo švarūs. Tai tikras išsigelbėjimas, kai trūksta laiko.
Aktorė C. Nixon
Aktorė C. Nixon
Reuters/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis