11 žingsnių tobulos nuotraukos link

Kiek kartų, žvelgdamos į savo atvaizdą nuotraukoje, užsidengiame akis ar prašome nevykusį kadrą ištrinti? Atrodo, vienoje nuotraukoje tereikėtų išsitiesti, kitoje – nuoširdžiau šypsotis, o trečioje – galbūt kilstelėti galvą. Manekenės dalija patarimus, ką daryti, kad nuotraukose atrodytumėte kerinčiai.

1. Gražiai nuotraukai visų svarbiausia pasitikėjimas savimi. Pasipraktikuokite namuose prieš veidrodį – atrasite tinkamus kampus.

2. Kai pozuojate su maudymosi kostiumėliu, vilkite suknelę ar palaidinę atvira nugara, niekuomet nesikūprinkite. Išsitieskite, grakščiai išrieskite nugarą, kilstelėkite smakrą, kad kaklas atrodytų ilgesnis ir drąsiai sau pasakykite – aš gražiausia!

Taip pat skaitykite:
Gražesnė per porą minučių
Stilingos šukuosenos 40-metėms
6 madingiausios rudens makiažo spalvos

3. Trūkumus paverskite pranašumais. Strazdanos, tarpas tarp dantų, nosis su kuprele ir t.t. – visa tai mums suteikia unikalumo ir savito žavesio. Jei išdidžiai priimsite savo išvaizdą tokią, kokia ji yra, atrodysite puikiai.

Atlikėja Vanessa Paradis
Atlikėja Vanessa Paradis
Reuters/Scanpix

4. Jei fotosesija laukia ryte, iš vakaro lūpas patepkite kremu su glicerinu. Jis lūpas puikiai drėkins, suteiks švelnumo ir spindesio.

5. Dažnai veidas, pasuktas 45 laipsnių kampu, atrodo geriau nei profiliu ar tiesiai.

Aktorė Anne Hathaway
Aktorė Anne Hathaway
Scanpix

6. Nepamirškite antakių paryškinti šešėliais ar pieštuku, sušukuoti. Žvilgsnis atrodys skvarbesnis, o veidas – išraiškingesnis.

7. Ketinate prisiklijuoti dirbtines blakstienas? Pirmiausia natūralias nudažykite tušu, tuomet dirbtinės prikibs tvirčiau, o akys atrodys didesnės.

8. Bijote fotoaparatų? Deja, tai nuotraukose atsispindės. Taigi, fotografavimo metu galvokite apie kažką malonaus, pavyzdžiui, prisiminkite dainas, kurios jums patinka. Tuomet nuotraukoje atrodysite gyvybingesnė, natūrali ir atsipalaidavusi.

Fotografavimo metu galvokite apie kažką malonaus
Fotografavimo metu galvokite apie kažką malonaus
Shutterstock nuotr.

9. Nepamirškite kvėpuoti! Prieš kamerą nesustinkite, šypsokitės, keiskite pozas.

10. Kojos atrodys ilgesnės, jei ant liemens uždėsite vieną ar abi rankas. Tačiau atkreipkite dėmesį į pirštus, verčiau juos suglauskite ir pasirūpinkite tvarkingu manikiūru.

''Alice & Olivia'' modelis
''Alice & Olivia'' modelis
AFP/Scanpix

11. Kuo energingesnė būsite, tuo nuotraukos atrodys natūralesnės ir charizmatiškesnės. Kai fotografuojatės, tiesiog smagiai leiskite laiką.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis