Ką vyro ūgis byloja apie jo seksualumą

Tyrimą atliko net keli universitetai...

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Pasidariau du abortus, nes nenorėjau sugadinti santuokos
- 8 kasdien naudojami daiktai, kurie yra purvinesni už tualetą
- Apie lieknėjimo vargus ir rezultatus - iš pirmų lūpų (FOTO)
- Romoje reikia pabūti arba 3 dienas, arba 33 metus
- Vokiškas obuolių pyragas

Kaip praneša leidinys „Journal of Sexual Medicine“, tyrimas atskleidė, jog mažesnio ūgio vyrai mylisi dažniau, skelbia womenshealthmag.com.

Tyrimą atliko keli Vengrijos universitetai, jame dalyvavo 531 heteroseksualūs vyrai, kurių amžius nuo 20 iki 54 metų. Dauguma jų buvo vyrų sveikatos klinikų pacientai, besilankę ten šeimos planavimo klausimais.

Visi vyrai gyveno aktyvų seksualinį gyvenimą su nuolatine dailiosios lyties partnere, neturėjo jokių seksualinių ar psichologinių problemų.

Tyrimo dalyvių buvo klausiama apie lytinio gyvenimo intensyvumą, sveikatą bei gyvenimo būdą. Taip pat buvo fiksuojamas jų ūgis, svoris, kūno masės indeksas ir liemens apimtis.

Didžioji dalis išvadų buvo lengvai nuspėjamos: dažniausiai seksu užsiiminėjo 25-29 metų vyrai, sveriantys mažiau nei 78 kilogramus, turintys normalų kūno masės indeksą, normalią liemens apimtį ir nesergantys širdies bei medžiagų apykaitos ligomis. Iš esmės, jaunesni, sveikesni ir geresnės fizinės būklės vyrai kūniškais malonumais mėgaujasi dažniausiai ir tai nekelia jokios nuostabos, nes seniai žinoma, jog amžius ir sveikata stipriai veikia vyro seksualinį gyvenimą.

Tačiau tyrimas atskleidė ir šį tą netikėto: žemesni nei 175 centimetrų ūgio vyrai mylisi dažniau nei aukštesni stipriosios lyties atstovai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis