Horoskopas 05.15-22: astrologai pataria, kaip išvengti neigiamų tendencijų įtakos

Neigiamų tendencijų įtaka šią savaitę bus stipri, ir daugeliui tai sukels nemenkų problemų.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- I. Norkutės-Žvinienės gulimoji dieta: per savaitę - minus 2 kg
- Astrologė Rima: Merkurijus Dvyniuose - naujienų lietus
- Karalienių grožio paslaptys ir jaunystės receptai
- Trupininis obuolių pyragas

BENDRA PROGNOZĖ

Ypač tai bus juntama profesinėje sferoje: čis kils sunkumų, kuriuos sunku įveikti, nesutarimų, trukdančių vaisingam darbui. Nepavyks teisingai sudėlioti prioritetų, daug laiko išeikvosite siekdami tikslų, kurie iš tikrųjų neturės jokios reikšmės. Tik atkaklus darbas gali pakeisti situaciją į gerą pusę, todėl verta iš anksto nusiteikti, kad greitų rezultatų nebus.

Periodo pradžia – neblogas metas parodyti iniciatyvą asmeniniuose santykiuose. Tų dienų įvykiai leis susigaudyti sudėtingoje situacijoje, užbaigti tai, apie ką tik užsimenama, kalbama puse lūpų. Šis laikotarpis tinkamas bendrauti su artimaisiais, ilsėtis kartu su jais, rengti šeimynines išvykas.

Laikotarpio pabaigoje nuotaika bjurs, daugumai bus sunku sulaikyti neigiamas emocijas. Be to, iškyla nedidelių traumų pavojus, todėl būtų geriau atsisakyti fizinio darbo, o sportuoti tik treneriui prižiūrint.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragiams kitą savaitę gresia tam tikras finansinis nestabilumas. Žvaigždės įspėja, kad jus gali apvilti verslo partneriai. Savaitės pabaigoje galima tam tikra finansinė sėkmė, jeigu nepateisinamai nerizikuosite ir neinvestuosite pinigų į abejotinus projektus. Palankios dienos - ketvirtadienis ir šeštadienis.

Vandeniams naudos duos laiku atlikti darbai arba vyresnybės užduotis. Astrologas įsitikinęs, kad vadovai deramai įvertins jūsų sugebėjimus. Tai gali padidinti jūsų autoritetą. Svarbiausia - nesistenkite užkrauti savo rūpesčių ant kitų žmonių pečių, verčiau savarankiškai ieškokite išeities iš bet kokių situacijų. Sėkmingos dienos - ketvirtadienis ir šeštadienis.

Žuvims ateinanti savaitė bus palankus metas prekybos sandoriams sudaryti ir rizikingiems sumanymams įgyvendinti. Pasak astrologo, komercinė veikla pareikalaus lankstesnio jūsų požiūrio nei paprastai, - jei nesieksite kompromiso su partneriais, tai galite patirti nuostolių. Sėkmingos dienos - penktadienis ir sekmadienis.

Avinams kitą savaitę prasidės ilgas pažangos ir nuolatinio veržimosi į priekį laikotarpis. Nors susidursite su sunkumais ir netikėtomis problemomis, jums pakaks energijos ir sugebėjimų rasti išeitį iš kebliausių situacijų. Jūsų gyvenimą paįvairins romantiški jausmai. Sėkmingiausia diena - šeštadienis.

Jaučius planetos įspėja, kad teigiamos pastarųjų dienų tendencijos pradeda silpti. Gali būti, kad įvykiai klostysis ne visai taip, kaip jūs norėtumėte, bet pakeisti jų eigą kažin ar pavyks. Žvaigždės jums pataria dabar nesiimti jokių veiksmų, o tiesiog laukti, kada padėtis pasikeis į gerąją pusę. Palanki diena - šeštadienis.

Dvyniai ateinančią savaitę visa galva pasiners į įvykių sūkurį. Astrologo nuomone, šis laikotarpis labai tinka padėčiai tarnyboje stiprinti. Labai galimas dalykas, kad turėsite vykti į komandiruotes ir keliones. Fortūna jums nusišypsos ir asmeniniame gyvenime, todėl pasistenkite nepražiopsoti progos. Sėkminga diena - penktadienis.

Vėžiams astrologas pataria artimiausią savaitę užsiimti labdara. Paremkite aplinkinius žmones - padarysite gerą darbą ir primiršite savo sunkumus. Susilaikykite nuo investicijų, kadangi dėl nepalankaus planetų išsidėstymo galite patirti didelių nuostolių. Sėkminga diena - penktadienis.

Liūtų aktyvumas smarkiai išaugs, todėl jie netikėtai gali žengti didelį žingsnį į priekį. Savo atkaklumu jūs įveiksite visus sunkumus ir pasieksite užsibrėžtą tikslą, teigia astrologas. Tik pasistenkite tramdyti neigiamas emocijas, pažabokite savo aistras. Sėkmingos dienos - antradienis ir trečiadienis.

Mergelėms planetos suteikia puikų šansą ugdyti savo sugebėjimus ir didinti potencialą. Jūsų darbingumas ateinančią savaitę privers kolegas ir vyresnybę stebėtis, kaip greitai jūs pasiekėte reikiamą formą. Jūsų materialinė padėtis sustiprės, bet kol kas susilaikykite nuo didelių pirkinių. Palankios dienos - pirmadienis ir trečiadienis.

Svarstyklių laukia kasdieniai rūpesčiai. Bet, astrologo nuomone, ateinanti savaitė - tinkamas metas naujiems darbams pradėti ir ilgalaikiams planams kurti. Visos jūsų iniciatyvos, net ir rizikingiausios, gali duoti pelno. Asmeniniame gyvenime galimi romantiški nuotykiai. Sėkmingos dienos - penktadienis ir šeštadienis.

Kitą savaitę profesinės problemos privers Skorpionus visa galva pasinerti į darbą. Jūs taip pat turėsite prisiminti, kas yra ekonomija bei taupumas ir kaip teisingai paskirstyti gautas lėšas. Jei laikysitės šių sąlygų, tai pagerinsite savo finansinę padėtį, o priešingu atveju - įklimpsite į skolas. Palankios dienos - ketvirtadienis ir penktadienis.

Šauliai kitą savaitę sėkmingai didins savo gyvybinį potencialą. Daugelis šio Zodiako ženklo atstovų puikiai jausis. Išaugs jūsų darbingumas ir pasitikėjimas savo jėgomis, todėl astrologas mano, jog reikia išnaudoti visas galimybes tolesniam žengimui į priekį. Palankios dienos - pirmadienis ir antradienis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis