5 dalykai, kuriuos vyrai norėtų pasakyti moterims, bet nedrįsta

Psichologų atliktos apklausos atskleidžia labai įdomius faktus, kuriuos moterys tiesiog privalo sužinoti.

Dažnai taip jau būna, kad pažįsti vyrą jau kuris laikas, gal net gyveni po vienu stogu su juo, o štai paatvirauti su juo ir nepavyksta. Kodėl vyrai įsitikinę, kad atverti dūšią tinka tik moterims, nežinia, tačiau yra aišku, jog slapčiausias savo mintis stiprioji lytis linkusi slėpti giliai giliai dūšioje arba po penkto alaus bokalo atskleisti laiko patikrintiems draugams.

Psichologai atskleidžia, ko vyrai norėtų paprašyti iš savo moterų, bet dėl savo ego niekada to nepadarys.

1. Nelygink jo su niekuo
Vyrui pirmoje vietoje – jo individualumas, ir jis labai sunkiai pakelia faktą, kai jį su kažkuo lygina. Buvusysis buvo subtilesnis? Buvusysis buvo aukštesnis? Tokiomis mums ne kažin ką reiškiančiomis frazėmis mes smeigiame peilį vyrui tiesiai į širdį. Būdama su juo niekada neprisiminkite ir nekalbėkite apie tą, kuris buvo iki jo. Atsakymas į jo klausimą apie jūsų buvusiuosius turėtų skambėti maždaug taip: Tu man - pirmas ir vienintelis. Jam tai malonu girdėti, tad kodėl jums jo nepasarius laimingesniu? Vyras niekada jūsų nepaprašys jo nelyginti su niekuo – jam tai būtų tas pats, kaip sutikti su pralaimėjimu.

2. Nevertinkite jo gabumų
Vyrai – gana protingos būtybės ir jiems pakanka galimybių patiems įvertinti savo gebėjimus. Čia kalbame ne tik apie seksualinį pajėgumą, bet ir materialinę padėtį, protą, išprusimą. Palikite mikroskopą ramybėje ir neieškokite jo silpnybių, trūkumų. Atminkite, kad geras auklėjimas slypi ne tame, kad mokate neišlieti padažo ant staltiesės, o tame, kad nepastebite jo palieto. Jei sugebėsite nelenkti mylimojo prie žemės dėl kiekvieno jo trūkumėlio, jis liausis pats save žeminęs ir įgaus pasitikėjimo – o tai itin vertinga savybė. Toliau bus dar geriau.

3. Nesikuklinkite
Dauguma vyrų nemėgsta drovių moterų. Net jei jie ant kiekvieno kampo kartoja, kad kuklumas puošia žmogų, kad jie pasirengę vesti tik drovią ir kuklią moterį, net jei jie taip ir padaro... sielos gilumoje jie visą gyvenimą lauks iš jūsų aistros, emocijų, jausmų, kvailiojimų, o kartais net moralės normas peržengiančio elgesio. Puritonės nesukelia ilgalaikės meilės, jos įdomios vyrams tik tol, kol jas vyrai užkariauja. O kai moteris pasiekta, ir gyvenimą užpildo nyki ir vienoda pilkuma, mažai tikėtina, kad vyras neims ieškoti naujos siekiamybės. Todėl būkite natūrali, išpasakokite vyrui savo slaptus norus, nustebinkite jį netikėtu elgesiu lovoje ir jis bus jūsų.

4. Nekontroliuokite kiekvieno jo žingsnio
Vyras neturėti jaustis lyg būtų voras, patekęs į jūsų voratinklį. Jei jums nepatinka jo demonstruojama kontrolė, tad atminkite, kad vyrui juo labiau reikia laisvės ir jausmo, kad tai jis priima sprendimus. Stenkitės būti kuo lankstesnė.

5. Neverskite įsipareigoti jau pirmą pažinties dieną
Būtent tai dažniausiai vyrus ir atbaido nuo moterų. Juk galbūt iš principo jis ir pasirengęs prisiimti atsakomybę už jus, tačiau jei tą faktą jam pateikia kaip ultimatumą ir bando įginti vyrą į kampą, jūsų santykiai gana greitai įgaus nemalonų skonį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis