Rudens mada: grafika, jaukumas ir elegancija (FOTO)

Natūralu, kad baigiantis atostogų sezonui grįžtame prie žemiškesnės ir ramesnės spalvų gamos – norisi atsikvėpti nuo pašėlusios ryškios vasaros. Nors šis ruduo ne išimtis (vyraus jaukūs rusvi atspalviai) dizaineriai ragina neutralią aprangą paįvairinti grafiniais raštais ir netikėtais akcentais.

Vasaros metu išpopuliarėję dryžiai madingi bus ir 2014 m. rudenį, tiesa, tai nebe marinistinis stilius, o veikiau tapybiškos abstrakcijos, kuriose persipina madingų spalvų deriniai ir gamtos motyvai. Vienas „must have“ rudens pirkinių – elegantiška dryžiais marginta suknelė. Tokia puikiai tiks, jei darbe turite atrodyti dalykiškai, tačiau nėra griežtų įvaizdžio apribojimų. Prie grafiškomis ar tapybiškomis linijomis margintos suknelės derinkite vienspalvį švarką arba užsegamą megztinį, tokiu būdu nugesinsite dryžių intensyvumą, atrodysite subtiliau.

"Mosaic"
Gamintojo nuotr.

"Mosaic"
Gamintojo nuotr.

Madinga bus ir geometrija. Raštuotos suknelės, palaidinės, švarkeliai, kostiumėliai – visa tiks naujam sezonui. 2014 m. podiumuose buvo galima išvysti drabužių modelius, margintus taškeliais, zigzagais, kvadratais, įvairių kitų geometrinių figūrų deriniais. Vis dar populiarūs veidrodiniai raštai. Ryški tendencija – raštų ar spalvų išdėliojimas blokais, iš tokių audinių siūti drabužiai padailins figūrą.

"Mosaic", gamintojo nuotr.

"Mosaic"
Gamintojo nuotr.

Jei planuojate atnaujinti darbo garderobą, pasirūpinkite nauju kostiumėliu. Pabrėšite moteriškumą įsigijusi sijono kostiumėlį, tačiau nepasiduokite klasikinės juodos šauksmui. Verčiau atkreipkite dėmesį į karamelinius, rusvus, rudus ar kreminius atspalvius, tegul tai būna šiokia tokia sezono variacija.

"Mosaic"
Gamintojo nuotr.

Kad įvaizdis netaptų pernelyg niūrus, paįvairinkite jį ryškesniais akcentais. Tai gali būti netikėtos spalvos rankinė, bateliai, šalikėlis ar bet kuris kitas aksesuaras. Rudenį madingi ne tik jaukūs rusvi, bet ir išraiškingi tamsesni atspalviai: smaragdų, raudonojo vyno, baklažanų, raudongūžių kopūstų, naktinio dangaus. Akcentu gali tapti nebūtinai spalvos, puikiai tiks ir įdomesnė faktūra, pavyzdžiui, krokodilų arba gyvačių oda, lakuotas paviršius, taip pat metalinės detalės.

Pasiruoškite stilingam rudeniui kartu su prekybos centru VCUP. Čia rasite naujausias rudens ir žiemos kolekcijas, kuriose gausu madingų drabužių bei aksesuarų.

Užsakymo nr.: PT_65617878

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis