10 aprangos taisyklių: kaip užmaskuoti pilvuką

Dažnos moters probleminė zona – liemuo. Ne viena jaučiasi nejaukiai dėl atsikišusio pilvuko. Tačiau šią problemą išspręsti nesunku, jei žinote, kokie drabužiai padės užmaskuoti figūros trūkumus.

1. Atsisakykite aptemptų trikotažo ar kito tampraus audinio palaidinių, tokios išryškins figūrą ir atkreips dėmesį į pilvuką.

2. Derinkite siauras kelnes ir laisvus oversized marškinius, pavyzdžiui, šiuo metu itin madingus – siūtus iš džinso. Vasarai puikiai tiks laisvos tunikos, kurios pridengs probleminę zoną.

AOP nuotr.

AOP nuotr.

3. Vėsesniais vakarais užsimeskite ilgą susegamą megztinį. Vilkėkite jį atsegtą, laisvai kabantys skvernai sukurs vertikalias linijas, kurios liaunins figūrą ir pridengs pilvuką.

Skaitomiausi straipsniai:
Sapnai mus įspėja apie artėjančias ligas
Jei tai darysite, plaukai bus stori ir žvilgantys žymios kirpėjos patarimai
Netradicinis daržininkas: kuo daugiau netvarkos, tuo sveikesnis sodas
Astrologė Rima: kam seksis iki pat rugpjūčio vidurio
Būna ir taip: meilę rado laidojimo biure

4. Neryškinkite pilvo zonos diržais, ant klubų segamomis piniginėmis, ties klubais neryšėkite marškinių ar skarelių. Verčiau rinkitės įdomesnius galvos dangalus, kaklo papušalus, rankinę.

AOP nuotr.

5. Norinčioms paslėpti pilvuką pravers lengvo audinio suknelės paaukštinta liemens linija. Tačiau jas rinkitės atsargiai, kad ties pilvu nekristų per daug klosčių, jų gausa gali sukurti dar platesnio liemens iliuziją. Taip pat tiks ir A siluetas, vasarą drąsiai vilkėkite maksi ilgio sukneles.

AOP nuotr.

AOP nuotr.

6. Sluoksniuokite drabužius. Rinkitės lengvesnius audinius, nebijokite ant kelnių vilkėti ilgesnės palaidinės ar net suknelės, užsimeskite liemenę ar švarką, ilgą šalikėlį.

7. Įsigykite drapiruotų trikotažinių palaidinių. Laisvai krintančios draperijos užmaskuos pilvuką. Atkreipkite dėmesį ir į laisvesnio silueto palaidines bei marškinėlius.

AOP nuotr.

AOP nuotr.

8. Jums netiks palaidinės, suknelės, sarafanai, švarkai ir megztiniai, kurie ties juosmeniu yra puošti atsikišusiomis detalėmis: kišenėmis, raukiniais, faktūrinio audinio įsiuvais, siuvinėjimais ir t.t. Visa tai liemens zonai suteiks daugiau apimtiems.

9. Akylai rinkitės raštuotus audinius. Atsisakykite horizontalėmis margintų palaidinių, taip pat viršutinės dalies drabužių, margintų intensyviais, ryškiaspalviais ir akį traukiančiais raštais. Verčiau rinkitės smulkesnius subtilius marginimus, tiks ir išdėstyti vertikalėmis.

10. Jei ruošiatės vakarėliui ar svarbesniam renginiui, susitikimui ir norite paslėpti pilvuką, jums pravers formuojanys apatiniai. Jie kaip niekas kitas paslepia papildomus kilogramus ir suformuoja tarytum naują figūrą. Tiesa, teks kurį laiką pakentėti, tačiau visos žinome posakį, jog grožis reikalauja aukų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis