Kaip puoselėti grožį po 40-ties: garsenybių grožio receptai

Yra posakis, kad sulaukusios 40 metų moterys atrodo taip kaip nusipelnė. Jei odos nedrėkino, per daug lepinosi saulės spinduliais, rūkė ir vartojo alkoholį, jos oda bus suglebusi ir praradusi skaistumą. Tačiau jei gyveno sveikai ir rūpinosi oda, atrodys bent dešimt metų jauniau.

Skaitomiausi straipsniai:
- Dvi mados tendencijos, kurios bus madingos šį sezoną
- 5 sekso klaidos, dėl kurių tampate prasta meilužė
- Druska – apsauga nuo pykčio ir juodosios magijos
- Kas kaltas dėl atsikišusio pilvo?
- Grietininiai rageliai

Ant naktinio staliuko visoms keturiasdešimtmetėms privalu turėti drėkinamąjį dieninį kremą, maitinamąjį nuo raukšlių naktinį ir gilaus poveikio serumą. Tačiau to gali nepakakti. Garsenybės kurioms jau per 40 metų, dalijasi savo grožio paslaptimis.

Gražuolė indė, kuri buvo pelniusi ir gražiausios pasaulio merginos titulą Aishwarya Rai gyvena itin sveikai. Ji niekada nerūkė, nevartojo alkoholio ir itin rūpinasi savo mityba. Jos dienos meniu sudaro švieži vaisiai, daržovės ir pieno produktai. Kasdien moteris išgeria bent aštuonias stiklines vandens. Aktorė gimė, užaugo ir gyvena Indijoje, kur itin populiaru grožiui naudoti paprastus produktus. Savo žvilgančius plaukus ir kūno odą ji reguliariai tepa aliejais. Veido odą kasdien lepina agurkų arba jogurto kauke.

Reuters/Scanpix

Halle Berry yra 48 metai, tačiau jos figūros ir grožio gali pavydėti dvigubai jaunesnės moterys. Žinoma, geri genai turėjo įtakos jos grožiui, tačiau aktorė ir pati įdeda daug darbo. Ji kasdien mankštinasi su asmeniniu treneriu, geria daug vandens ir itin prižiūri mitybą: vengia saldumynų, miltinių produktų ir riebios mėsos. Daržovės ir žuvis – jos kasdienis maistas. Gražią kūno odą moteris išsaugo kasdien ją šveisdama su kavos tirščiais.

Vida Press

Gražioji britė Catherine Zeta Jones tikrai nėra sveiko gyvenimo šalininkė: ji ne kartą kentėjo nuo valgymo sutrikimo ir serga maniakine depresija. Tačiau jos šypsena ir plaukai verti pavydo. Baltą šypseną aktorė išlaiko dantis valydama braškėmis. Jas ji naudoja vietoj balinamosios pastos. Žvilgančių ir vešlių plaukų paslaptis – ricinos aliejus. Juo moteris ne tik ištepa plaukus, bet ir masažuoja galvos odą, nes skatina plaukų augimą.

Reuters/Scanpix

Jennifer Lopez ne kartą buvo išrinkta viena geidžiamiausių pasaulio moterų. Ne veltui, jos tobula figūra, dailūs veido bruožai, o oda spindi. Už gražią figūrą ji turėtų būti dėkinga savo užsispyrimui ir asmeniniam treneriui – dainininkė kasdien lieja prakaitą vieną valandą sportuodama. Kūno odą kasdien ryte ir vakare tepa kakavos sviestu. Jis odą drėkina ir neleidžia suglebti. Taip pat ne viename interviu yra atskleidusi, kad stengiasi miegoti kuo ilgiau, neatsisako ir pietų miego.

AP/Scanpix

Vienos garsiausių manekenių Cindy Crawford grožis, rodos, nepavaldus laiko dėsniams. Ji 25 metus kasdien mankštinasi, geria daržovių kokteilius ir kartais pasmaguriauja juodojo šokolado. Taip pat ji iš namų neišeina nepasitepusi kremu nuo saulės ir kelis kartus per dieną veidą apipurškia pieno ir vandens mišiniu.

Cindy Crawford
Cindy Crawford
Vida Press

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis