Gražina Baikštytė: džiaugiuosi, kad tai atradau

Kai kurie žmonės su amžiumi pradeda skųstis glembančia oda, kurios stangrumo negalima atkurti pratimais arba dieta, o tai labiausiai trukdo pasiekti taip trokštamą jaunatvišką išvaizdą.

Oda – didžiausias žmogaus organas, kuris nuolatos prisitaiko prie mūsų kūno, veiklos ir gyvenimo būdo pokyčių.

Kai kurie žmonės su amžiumi pradeda skųstis glembančia oda, kurios stangrumo negalima atkurti pratimais arba dieta, o tai labiausiai trukdo pasiekti taip trokštamą jaunatvišką išvaizdą. „Thermage CPT“ procedūros yra skirtos tiems, kurie nori veiksmingai kovoti su senstančios odos problemomis. „Kaip jautiesi, taip ir atrodai,“ - sako jaunatviškumu spinduliuojanti viena gražiausių Lietuvos aktorių ir moterų Gražina Baikštytė, panorusi išbandyti šią „East Island“ grožio salone atliekamą procedūrą.

Garsi Lietuvos moteris atvirauja, jog svarbiausia kiekvienam individualiai pasirinkti tinkamus veido atjauninimo būdus, tačiau, jaunatviška išvaizda priklauso nuo žmogaus vidinio pojūčio. „Esu skeptiškai nusiteikusi prieš chirurginę intervenciją, nes operacijos dažniausiai pakeičia veido bruožus - „išlygintas“ veidas atrodo nenatūraliai ir taip „pasigražinusi“ moteris sukelia gailestį, o ne pasigėrėjimą. „Thermage CPT“ procedūros metu raukšlės lyginamos radijo bangomis ir rezultatas yra kur kas natūralesnis,“ – pasakoja garsi aktorė.

Jeigu norite atrodyti jauniau ir pajausti apčiuopiamus rezultatus, tačiau nepageidaujate per daug drastiškų pokyčių ir ilgo poprocedūrinio laikotarpio, kurio reikalauja chirurginės procedūros, šis metodas – kaip tik toks.

Kaip tai vyksta?

„Thermage CPT“ – saugi, neinvazinė, radijo dažniais atliekama veido atnaujinimo procedūra. Kliniškai įrodyta, kad po šios procedūros veido oda atrodo gerokai jaunesnė, o procesas – nesutrikdo įprasto gyvenimo ritmo, nes nereikia papildomų atostogų ar laisvų dienų, kurios dažniausiai reikalingos po operacinių veido patempimo procedūrų.

„Procedūros metu jaučiamas lengvas dilgčiojimas, bet jis tikrai nėra skausmingas. Po procedūros kolagenas aktyviai gaminasi net iki 6 mėnesių, tad ir rezultatas su lig kiekviena diena gerėja – raukšlelės tampa vis mažiau pastebimos. Mane labiausiai nudžiugino išryškėjęs veido kontūras, ką aiškiai pamačiau po procedūros darytos fotosesijos nuotraukose,“ – emocija dalijasi G.Baikštytė.

Tai stipriausiai iš visų inovacinių procedūrų bei lazerių veikianti sistema, suteikianti odai „liftingo“ rezultatą. Radijo bangomis šildoma gilioji oda, kurioje didėja kolageno skaidulų kiekis. Būtent tokiu būdu stangrinama, kontūruojama ir tempiama oda. Priklausomai nuo veikiamo odos ploto, procedūra gali užtrukti nuo 30 min. iki kelių valandų.

Pakanka vienos procedūros

Nors visi esamę individualūs ir skirtingi, bet dažniausiai užtenka vienos procedūros. Rezultatas yra ilgalaikis, priklausantis nuo odos būklės bei individualaus senėjimo proceso. Procedūros metu stipriai pasikeičia gilioji oda – padidėjus kolageno skaidulų kiekiui, jos sistemingai išsidėsto giliąjame odos sluoksnyje.

„Visoms moterims palinkėčiau neperlenkti lazdos ir netapti priklausomomis nuo nesibaigiančio savęs tobulinimo. Mano veidas po procedūros taip pat netapo lygus, kaip stalo paviršius, bet juk to ir nereikia, nes man, asmeniškai, yra labai gražios mažos juoko raukšlelės aplink akis. Moters vidinis pasaulis atsispindi akyse, o be saiko išlygintas veidas neatspindi nieko!“ – patarimais dalijasi G. Baikštytė, kuriai grožio puoselėjimas yra neatsiriama gyvenimo dalis.

„Rūpinimasis savimi man nuo jaunystės yra tapęs savaime suprantamu dalyku ir kasdienybe. Tikrai viena procedūra brandžios moters nesugražins atgal, bet pasirinkus teisingus odos priežiūros būdus, laiko tėkmę galima šiek tiek sustabdyti. Tokia ir yra „Thermage CPT“ procedūra, ir aš džiaugiuosi, kad ją atradau!“.

Užsakymo nr.: PT_66070818

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis