6 šukuosenos banguotiems plaukams

Banguoti plaukai atrodo be galo moteriškai, tačiau atrasti jiems tinkamą šukuoseną nėra taip lengva. Viena geriausių išeičių - bob kirpimas ir jo variacijos.

Ilgas bob stiliaus kirpimas tiks ne tik toms, kurių plaukai glotnūs, bet ir garbanėms. Šukuosena gražiai kris, jei nugaroje bus iškarpyta trumpesniais sluoksniais, o priekyje paliktos ilgesnės sruogos. Plaukų sluoksniavimas priekyje gali užmaskuoti veido putlumą, be to iškarpymai leis nesunkiai susitvarkyti šukuoseną, ją tereikės papurenti pirštais.


Aktorė Vanessa Hudgens
Aktorė Vanessa Hudgens
AP/Scanpix

Vidutinio ilgio banguota šukuosena suteiks moteriškumo. Prie tokios tiks ant šono perbraukti kirpčiukai, jie pabrėš žvilgsnį. Paprašykite kirpėjo plaukų galus iškarpyti lengvais sluoksniais, tuomet šukuosena atrodys puri, bet tvarkinga.

Aktorė Marion Cotillard
Aktorė Marion Cotillard
AP/Scanpix

Trumpi kirpimai pastaruoju metu itin madingi, tokiems ryžosi aktorės Halle Berry, Anne Hathaway, Carey Mulligan ir kitos garsenybės. Berniukiškos šukuosenos tinka bet kurios tekstūros plaukams, tiek tiesiems, tiek banguotiems. Tinkamai suformuoti besiraitantys plaukai atrodys jaunatviškai, ryžtingai, juos bus lengva prižiūrėti.

Aktorė Halle Berry
Aktorė Halle Berry
AP/Scanpix

Palaidos bangos visuomet atrodo gundančiai. Banguoti plaukai ties šaknimis dažniausiai būna tiesesni, o į apačią banguojasi intensyviau. Tokie plaukai atsiskleis visu grožiu, jei turėsite kantrybės juos paauginti žemiau pečių linijos. Ilgus plaukus itin svarbu rūpestingai prižiūrėti, kuo jie ilgesni, tuo labiau matosi plaukų sveikumo būklė.

Aktorė Sarah Jessica Parker
Aktorė Sarah Jessica Parker
AFP/Scanpix

Besiraitančius plaukus drąsiai riškite į ponio uodegėlę. Lai viršugalvis būna šiek tiek papūstas, o uodega suformuota tvarkingai. Tai stilinga šukuosena, kuri puikiai tiks ir laisvalaikiui, ir darbe. Kai ruošiatės pramogoms ar poilsiui gamtoje, į uodegėlę suimtus plaukus perriškite skarele – madingas vasariškas akcentas.

Aktorė Kate Hudson
Aktorė Kate Hudson
AP/Scanpix

Banguotiems plaukams puikiai tiks įvairios kuodų variacijos. Sušukuokite plaukus atgal, susukite į atsainų kuodą pakaušio apačioje ir sutvirtinkite smeigtukais. Tokia šukuosena atrodo elegantiškai, o papuošta prabangia sege – prašmatniai. Kuodą galite rišti ir viršugalvyje, tai kasdieniškesnė šukuosena. Susukus plaukus nereikės jaudintis dėl vėjo, vienas kitas išpašytas plaukas tik suteiks žavesio.

Dainininkė Taylor Swift
Dainininkė Taylor Swift
Scanpix


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis