6 madingiausios rudens makiažo spalvos

Rudenį vyraus paslaptingi ir viliokiški makiažai. Madingiausios bus tamsios ir sodrios spalvos, atspindinčios gamtos kaitą. Lūpas ryškinsime prisirpusių slyvų ar rudeninių lapų atspalviais, o akis – ūkanota žaluma.

Slyvos
Burgundiški ir slyvų atspalviai atrodo rafinuotai, itin elegantiškai. Tai drąsioms, savimi pasitikinčioms moterims skirtos spalvos. Kuo tamsesnė spalva, tuo preciziškiau turi būti nudažytos lūpos.

Lūpų dažai:
Lūpų dažai: "Laura Geller Beauty", "Clarins", "NARS", "Lipstick Queen", "Clé de Peau Beauté", "Laura Mercier"
polyvore.com archy. nuotr (moteris.lt montažas)

Taip pat skaitykite:
Populiariausios garsenybių grožio procedūros
Paprasti odos priežiūros būdai neturinčioms laiko
Odos šveitiklis su citrina - spindinčiai odai

"Derek Lam" modelis
Sipa Press/Scanpix

Šokoladas
Vasarą madingos buvo nude (kūno atspalvio) lūpos, o rudenį šią spalvą pakeis šokolado ir bronzos mišinys. Gundančios šokoladinės lūpos ypač gražiai atrodys prie vasaros įdegio.

Aktorė Halle Berry
Aktorė Halle Berry
AP/Scanpix

Smaragdai
Toms, kurios turi laiko žaisti šešėliais, kurdamos akių makiažą, siūlomas žalsvas padūmavusių akių efektas. Jei laiko stinga, išbandykite greitesnį variantą – apveskite akis juodu pieštuku, jį išsklaidykite, o apatinę blakstienų augimo liniją paryškinkite žalsvais metalizuotais šešėliais.

Vokų šešėliai:
Vokų šešėliai: "Christian Dior", "Armani Prive", "Clinique", "Guerlain", akių pieštukas "Laura Mercier", blakstienų tušas "Clinique"
polyvore.com archy. nuotr (moteris.lt montažas)
Atlikėja Rihanna
Atlikėja Rihanna
AP/Scanpix

Granatai
Prabangų įvaizdį mėgstančioms moterims vizažistai rekomenduoja turtingus granatų atspalvius. Madingi žvilgūs raudoni šešėliai, jais dažydamos vokus neturite būti preciziškos – tepkite atsainiai.

Vokų šešėliai:
Vokų šešėliai: "Estee Lauder", "Illamasqua", "Rimmel", "Gorgeous Cosmetics", "Stila"
polyvore.com archy. nuotr (moteris.lt montažas)

Smėlis
Viena seksualiausių rudeniškos paletės spalvų – pilkšvai rusva. Tai tarytum smėlinė, tik intensyvesnė ir prabangesnė spalva. Blizgiais pilkšvai rusvais šešėliais ryškinkite akis, matine rusva – skruostus, o žvilgančia ruda – lūpas.

Manekenė Olga Sorokina
Manekenė Olga Sorokina
Sipa/Scanpix

Lelijos
Rausvi lelijų atspalviai – alternatyva toms, kurios neprisijaukins sodrių slyvų. Padūmavusi rausva makiažui suteiks paslaptingumo, puikiai tiks romantiškam įvaizdžiui kurti. Ji, kaip ir pilkšvai rusva, yra universali, tiks akims, lūpoms ir skruostams.

"BCBG Max Azria" modelis
Sipa/Scanpix
Aktorė Julianne Hough
Aktorė Julianne Hough
AP/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis