2015 metų grožio tendencijos: kiek kainuoja madingiausia kūno dalis

Kaip atrodysime šiemet? Pagal naujausias 2015 metų grožio tendencijas – gana neįprastai: tarp Gwyneth Paltrow ir Kim Kardashian.

Populiariausi tekstai:
- B. Tiškevič-Hasanova: mūsų meilės istorija - baisi kaip karas
- Savaitės horoskopas: stovime ties svarbių įvykių slenksčiu
- 5 garsiausios sezono plastinės operacijos
- R. Vanagaitė: receptas nenorinčioms pasenti
- Blynai. 4 receptai

Tai pešioti antakius ar vis dėlto ne? Kaip šukuotis lekiant į darbą? Kokia kūno dalis šiuo metu pati madingiausia? Sužinokite naujausias šių metų grožio tendencijas.

Caros antakiai vis dar madingi

Supermodelis Cara Delevingne išgarsėjo dėl savo vešlių storų antakių. Ji pradėjo naują nepešiotų antakių erą. Nors ji tęsiasi bemaž porą metų, 2015 metais grožio specialistai pataria ir toliau neravėti veido sąžalyn

Madingiausi antakiai – kaip Caros Delevingne
Vida Press

Griežti veido bruožai vis dar labai mėgstami dizainerių. Ryškius griežtokus antakius vis dažniau ant raudonojo kilimo demonstruoja įžymybės.

Plona uodegytė

Daugiau plaukų ant veido – mažiau ant galvos. Šiais metais labai madingos plonos arklio uodegos – į viršų sukelti plaukai. Paprasčiau, lengviau ir greičiau nebūna! Tokią šukuoseną labai mėgsta aktorė Gwyneth Paltrow, ji ir turėtų būti mūsų grožio guru šiemet.

Madingiausia šukuosena – kaip Gwyneth Paltrow
Vida Press
G. Paltrow ir Tomas Fordas
Vida Press

Sandra Bullock
Vida Press

„Uodegas“ kasdienai taip pat mėgsta supermodelis Kate Moss, aktorė Sandra Bullock.

Beje, ši šukuosena puikiai maskuoja žilus plaukus ir, kaip tikina grožio žinovai, daro veidą jaunesnį ir netgi suteikia lengvo veido patempimo efektą.

Madingiausia kūno dalis

Madingiausia – ir pilniausia. Kim Kardashian sėdimoji tapo daugelio moterų siekiamybe. Putlūs sėdmenys dabar beprotiškai madingi! Ypač po garsiosios K. Kardashian fotosesijos žurnalui „Paper“. Kas neturi savų, dedasi implantus (prašymų patobulinti užpakaliukus ypač padaugėjo po „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis