Savaitės horoskopas: stovime ties svarbių įvykių slenksčiu

Žvelgiant iš emocinio taško ši savaitė daug kam pasirodys šaltesnė nei ankstesnis laikas.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- R. Vanagaitė: receptas nenorinčioms pasenti
- 5 garsiausios sezono plastinės operacijos
- A. Kriščiūnas: išgirdau, kas yra laimė turtingam žmogui
- Kaip sustiprinti seksualumą – 14 paslapčių
- Tortas „Napoleonas“ su citrininiu kondensuoto pieno kremu. Mamos receptas

BENDRA PROGNOZĖ

Vargu bau ar kam nors pavyks išvengti sumaišties ir jaudulio. Be to, atsiras jausmas, lyg stovime ant pasaulinių įvykių slenksčio. Kai kurios situacijos taps aiškesnės, tačiau kai kas taip ir liks nepasiekiama, nesuprantama ir tai sukels neigiamų emocijų, nervinių audrų, net baimių.

Tai yra geras laikas stiprinit jau užmegztus santykius, o štai naujų pažinčių geriau vengti - kažin ar jos turės tęsinį. Atkreipkite ypatingą dėmesį į tai, kaip jaučiatės, galimi sveikatos sutrikimai. Todėl silpnesnį imunitetą turintiems žmonėms vertėtų labiau pasirūpinti savimi.

RYTŲ HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Labai galimas dalykas, kad Ožiaragiai darbe susidurs su problemomis dėl nesutarimų su vyresnybe. Svarbiausia - elkitės santūriai ir nekomplikuokite situacijos. Tegul kol kas viskas lieka taip, kaip buvo iki šiol, tada sunkumai išnyks savaime, mano astrologas. Verslininkams jis pataria nepriimti neapgalvotų sprendimų ir neskubėti investuoti lėšų į jums nežinomus projektus. Palankios ateinančios savaitės dienos - antradienis ir trečiadienis.

Planetų nuomone, kitą savaitę Vandeniai gaus daugybę įdomių ir visai realių verslo pasiūlymų. Pasistenkite išnaudoti palankias aplinkybes, būkite aktyvūs ir darbštūs, tuomet jūs pasieksite įspūdingų rezultatų ir smarkiai pagerinsite savo materialinę padėtį. Sėkmingos dienos - antradienis ir ketvirtadienis.

Žuvims dangaus šviesuliai ateinančią savaitę žada savo dėmesį ir globą. Jums bus naudinga artimiausiomis dienomis pabendrauti su vyresnybe, pasikonsultuoti su verslo partneriais arba pagilinti savo žinias. Iš esmės jums dabar suteikiama reta galimybė be didelių pastangų ir išlaidų išspręsti visus iškilusius uždavinius, tad negaiškite laiko ir drąsiai veikite. Palanki diena - pirmadienis.

Avinams astrologas primygtinai rekomenduoja kitą savaitę vengti susitikimų su vyresnybe. Mat jūsų savitarpio supratimo rodiklis dabar yra labai žemas, todėl galimi konfliktai ir visai nereikalingas santykių aiškinimasis. Ne viskas gerai klostosi ir santykiuose su partneriais - čia galimos apgavystės, o nesantūrumas gali tapti kivirčo priežastimi. Palankios dienos - antradienis ir trečiadienis.

Jaučių laukia labai įtempta savaitė. Su sunkumais pirmiausia susidursite profesinėje sferoje. Naujos darbo vietos paieškos arba mėginimai pagerinti savo tarnybinę padėtį kol kas neduos rezultatų. Todėl žvaigždės jums pataria atidėti šiuos planus vėlesniam laikotarpiui. Po šiuo Zodiako ženklu gimę verslininkai dabar turėtų vengti bet kokios, net ir menkiausios rizikos. Sėkmingos dienos - pirmadienis ir trečiadienis.

Dvyniai susiras labai patikimų verslo partnerių ir atliks su jais kelias komercines operacijas, kurių finansiniai rezultatai jus maloniai nustebins. Be to, sėkmingai įgyvendinsite visus sumanymus, susijusius su visiškai nauja veikla arba dabartinio verslo plėtimu. Daug įdomių įvykių bus ir meilės fronte. Palankios dienos - antradienis ir ketvirtadienis.

Vėžiai turėtų rimčiau žiūrėti į savo tarnybinius įpareigojimus, kadangi netinkamas jų vykdymas gali tapti pagrįstos viršininkų ir bendradarbių kritikos jūsų adresu priežastimi. Apskritai tarnyboje kitą savaitę bus ir teigiamų, ir neigiamų tendencijų, todėl niekuo nesistebėkite, net ir vis kintančiu vyresnybės požiūriu į jus. Sėkminga diena - antradienis.

Liūtams astrologas kitą savaitę žada tam tikrą sėkmę profesinėje sferoje. Jūs gerokai suaktyvinsite savo veiklą, galimi įvairūs susitikimai ir kelionės. Nauji ryšiai, kuriuos užmegsite ateinančią savaitę, taps patikimu karjeros ir finansinės gerovės pagrindu. Sėkmingai tvarkysite reikalus, susijusius su dokumentų įforminimu. Palankios dienos - ketvirtadienis ir penktadienis.

Mergelės ateinančiomis dienomis taip pat turėtų daugiau dėmesio skirti naujiems verslo ryšiams. Jūs turėsite puikią galimybę susipažinti su autoritetingais žmonėmis ir užmegzti santykius su įtakingais globėjais. Kitą savaitę jūsų materialinę padėtį gali pagerinti papildomas uždarbis, susijęs su pagrindine veikla. Čia astrologas turi omenyje premiją arba užmokestį už viršvalandžius. Sėkmingos dienos - ketvirtadienis ir penktadienis.

Svarstyklės kitą savaitę tikriausiai turės retą galimybę atskleisti savo talentą arba pademonstruoti sumanumą. Bet astrologas įspėja, kad jokiu būdu nesiimtumėte darbo, kurio neišmanote: tai nieko gero neduos. Finansų sferoje jūsų laukia malonios staigmenos - premija arba didelis laimėjimas loterijoje. Sėkmingos dienos - šeštadienis ir sekmadienis.

Skorpionams ateinanti savaitė bus palankus metas visiems, net ir drąsiausiems sumanymams įgyvendinti. Tegul daugelis skeptiškai žiūri į jūsų idėjas, tai, astrologo nuomone, neturėtų jūsų sustabdyti - šiek tiek atkalumo, ir nerealiausi projektai taps tikrove. Po šiuo Zodiako ženklu gimę jaunuoliai pagaliau pelnys kitos lyties asmens palankumą. Sėkminga diena - trečiadienis.

Šaulių kitą savaitę laukia pozityvios tendencijos visose veiklos sferose. Sėkmė jus lydės visur kur, todėl astrologas mano, kad jūs galite drąsiai pradėti realizuoti visus seniai puoselėjamus planus. Spręsti įvairius klausimus jums padės artimi žmonės ir kolegos. Su jų pagalba ateinančią savaitę jūs įgyvendinsite visa, ką sumanėte. Palankiausios dienos - ketvirtadienis ir penktadienis.

****

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis