5 garsiausios sezono plastinės operacijos

Plastinė operacija - šių dienų kasdienybė, paliečianti vis daugiau moterų ir vyrų. Kiekvieno pasirinkimo teisė, kaip elgtis su savo kūnu ir veidu, o mūsų - įvertinti.

Uma Thurman

Vida Press

Holivudo garsenybėms vizitas pas plastinį chirurgą – tarsi mums pas kirpėją. Kartais lūpų apimtį, nosies formą ir akių plotį jos keičia drąsiau nei plaukų spalvą. Neseniai prie tokių prisijungė ir aktorė Uma Thurman. „Vokų plastika, injekcijos į skruostus ir raukšles nuo lūpų iki nosies, pasmakrės linijos korekcija“, – konstatuoja specialistai. Jos vizažistė atremia: „Taip patamsinau antakius, kad susidarytų pakeltų vokų įspūdis. Be to, nenaudojome tušo – laikykite tai protestu prieš priklijuojamas blakstienas, be kurių dabar neapsieina nė vienas renginys su raudonu kilimu.“ Spręskite patys, kuo tikėti.

Kylie Jenner

Vida Press

„Suaugu, keičiasi ir veidas“, – neretai pareiškia ji. Na, Kardashian ir Jenner šeimoje dažnai prisimenama motina gamta, kai kalba pakrypsta apie lūpų putlumą, sėdmenų apvalymą ir kitas kūno dalis. Tik ar ne ankstokai Kylie pasuko seserų pėdomis?

Renée Zellweger

Vida Press

Amerikietė noriai eksperimentuodavo, jei to reikėdavo dėl vaidmens. Trumpai nusikirpti? Vieni juokai. Pastorėti 13 kilogramų? Visada prašom. Tačiau „naujas“ jos veidas – duoklė ne darbui, o asmeniniam gyvenimui. Aktorė taip ir pasakė: „Esu labai laiminga, man malonu, kad tai matosi.“ Specialistai tik skeptiškai šypteli.

Brooke Shields

B. Shields dabar
Vida Press

49 m. aktorė per pastaruosius 10 metų ne truputėlio nepasikeitė, o dabar, regis, pasuko laiką atgal. Kokia jos jaunystės paslaptis? „Viskas dėl detoksikacijos“, – koketiškai išsisuka ji nuo žurnalistų klausimų. Detoksikacija detoksikacija, bet kyla įtarimų, kad prie lygaus, tarsi obuolys stangraus veido aktorė darbavosi ne tik su žaliomis sultimis.

Mickey Rourke‘as

Vida Press

Aktorius tiesiog užsėdo ant plastinių operacijų. Priežastis – nesėkminga pirma plastinė operacija, po kurios jis žūt būt užsigeidė susigrąžinti visiems kino mėgėjams gerai pažįstamą veidą. Regia, pagaliau pavyko.

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis