Meilės horoskopas kovo mėnesiui - sužinok, ar verta kažką keisti

Sėkmė pati neina į rankas, tačiau galima ją pagauti ir išlaikyti. Jei parodysite iniciatyvą, galite užmegzti naujų pažinčių. Na o jei norėsite kažką keisti, prieš tai gerai pagalvokite, racionaliai įvertinkite savo galimybes, tikslus.

Savaitės populiariausi tekstai:
- Verslininkė I. Gelminauskienė: dabar gyvensiu taip, kaip visada norėjau
- Liūdna mylimiausios L. Tolstojaus dukters istorija
- Savaitės ikona. K. Brazauskienė: dievinu brangius papuošalus
- V. Baublienė: apie apsirijimus ir pavasarį
- Kaip įrengti darbo vietą, kad jus lydėtų sėkmė
- Patarimai, kaip išsirinkti tobulai tinkančius džinsus (FOTO)
- Obuolių pyragas su „Rududu“

Avinas (03.21 - 04.20)

Jeigu esate vienišas, kovą rodykite daugiau iniciatyvos, nebijokite užkalbinti sutikto simpatiško vyro ar gražios moters. Jau sukūrusiems šeimą Avinams vertėtų daugiau laiko praleisti su savo šeima. Nesiskolinkite pinigų, skolos gali neigiamai paveikti Jūsų asmeninius santykius.

Jautis (04.21 - 05.21)

Asmeniniuose santykiuose viskas klostysis tiesiog puikiai. Patirsite daug malonių, nepamirštamų akimirkų. Tik nesėdėkite namuose, daugiau lankykitės viešose vietose, bendraukite. Jeigu esate vieniši, tikėtina, kad kovo mėnesį sutiksite žmogų, kuris į Jūsų gyvenimą įneš teigiamų emocijų ir padarys jį spalvingesniu.

Dvyniai (05.22 - 06.21)

Vieniši Dvyniai bus visiškai pasirengę naujiems santykiams. Jie bus žavūs, flirtuos ir mėgausis priešingos lyties dėmesiu. Poroje gyvenantiems dvyniams kovo mėnesio meilės horoskopas pataria nesivelti i santykių aiškinimąsi. Nieko gero nelaimėsite, tik pabloginsite situaciją.

Vėžys (06.22 - 07.22)

Kovo mėnesį į Jūsų gyvenimą gali sugrįžti žmonės, su kuriais, atrodė, išsiskyrėte visiems laikams. Poroje gyvenantys Vėžiai turėtų parodyti daugiau dėmesio savo mylimajam (mylimajai), kartu kažkur išeiti, išvykti. Padarykite kažką tokio, kas sustiprintų Jūsų santykius.

Liūtas (07.23 - 08.21)

Liūto meilės reikalai kovo mėnesį klosis puikiai. Jūsų žavesiui bus sunku atsispirti ir gerbėjų netrūks. Gali atsinaujinti ir seniai primiršti santykiai. Poroje gyvenančių Liūtų santykiuose bus jaučiamas atšilimas. Rūpinsitės vienas kitu, rodysite išskirtinį dėmesį. Palankus kovo mėnuo išvykoms, kelionėms su partneriu ar visa šeima. Tai suteiks naujų emocijų, įspūdžių ir sutvirtins santykius.

Mergelė (08.22 - 09.23)

Santykiuose su antrąja pusele jausis atšilimas. Būsite dėmesingi, sentimentalūs ir labai romantiški, kas, be abejo, labai patiks Jūsų mylimajam (mylimajai). Vieniši ženklo atstovai neatsigins priešingos lyties gerbėjų.

Svarstyklės (09.24 - 10.23)

Poroje gyvenančių Svarstyklių asmeniniame gyvenime kovo mėnesį viskas tekės įprasta vaga. Santykiai šeimoje bus harmoningi ir stabilūs. Dar neturinčioms antrosios pusės Svarstyklėms naujų pažinčių bus, tačiau ilgalaikių santykių tikimybė nedidelė.

Skorpionas (10.24 - 11.22)

Asmeninis gyvenimas džiugins ir suteiks malonių siurprizų. Santykiuose su partneriu kunkuliuojančių aistrų, emocijų ir įtampos kovo mėnesį bus su kaupu. Ir tai dažnu atveju susikurs patys Skorpionai. Vieniši Skorpionai kovo mėnesį bus dėmesio centre. Jie bus žavūs, daug flirtuos ir mėgausis priešingos lyties dėmesiu.

Šaulys (11.23 - 12.22)

Asmeninis gyvenimas klostysis labai palankiai. Šauliui kovas – meilės mėnuo. Jausmai ir emocijos prasiverš lyg šaltinis. Poroje gyvenančių Šaulių santykiuose su partneriu bus jaučiamas stiprus atšilimas. Busite sentimentalūs ir romantiški. Jeigu pastaruoju metu su kažkuo susibarėte, kovo mėnesį vertėtų paieškoti galimybių susitaikyti.

Ožiaragis (12.23 - 01.20)

Kovą itin palankus laikas meilei. Vienišiams netrūks gerbėjų dėmesio. Užsimezgus naujiems santykiams neskubinkite įvykių, tegul viskas klostosi natūraliai. Poroje gyvenančių Ožiaragių santykiuose su partneriu kunkuliuos jausmai ir emocijos. Praleiskite daugiau laiko kartu, tai sutvirtins Jūsų santykius.

Vandenis (01.21 - 02.18)

Porą turinčiam Vandeniui kovo mėnuo nebus iš lengvųjų. Kils nesusipratimų su mylimu žmogumi. Tačiau greičiausiai tai jums nelabai rūpės, laiką leisite su draugais ar linksmindamiesi internete. Kažin ar reikėtų taip elgtis, geriau nustebinkite savo antrąją puselę romantiška vakariene ar išvyka.

Vienišo Vandenio gyvenime netrūks naujų pažinčių, flirto, romantikos. Gali atsinaujinti ir seniai primiršti santykiai.

Žuvys (02.19 - 03.20)

Poroje gyvenančių Žuvų santykiai su partneriu bus draugiški ir jokių problemų nekels. Nustebinkite savo antrąją pusę romantiška vakariene ar neplanuota išvyka. Vieniši Žuvų ženklo atstovai gali užmegzti naujas pažintis ir puikiai praleisti laiką.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis