Kaip atsikratyti pūpsančio pilvuko?

„Valio! Mano nuolat pūpsantis pilvukas dingo!“, – džiaugsmu trykšta 7 dieną lieknėjanti Jurga.

Laikydamasi itin mažo kaloringumo „Nutriless“ mitybos plano moteris džiaugiasi, kad nejaučia jokių šalutinių pojūčių, tokių kaip pilvo pūtimas ar nuovargis. Atvirkščiai – savaitgalį ji praleido sporto klube.

Laikantis itin mažo kaloringumo mitybos režimo rekomenduojama sumažinti fizinį aktyvumą. Tačiau judėjimas Jurgai – įprasta būsena. Ji 45 minutes kasdien praleidžia ant bėgimo takelio, tačiau ne bėga, o sparčiai žingsniuoja. Paskui ji pasimėgauja vandens procedūromis: paplaukioja baseine, nueina į pirtį.

Projekto organizatorių nuotr.

„Taip pat palepinau save limfodrenažiniu masažu. Noriu pasiekti kuo geresnių rezultatų be to stengiuosi, kad lieknėjimo procesas būtų malonus. Jau pripratau „Nutriless“ produktus vartoti numatytu laiku. Žinoma, valgis yra mano aistra, todėl norisi ką nors pakramsnoti, tačiau mano alkis labiau yra psichologinis nei fizinis. Iš tiesų jaučiuosi puikiai, kad net neįdomu“, – juokiasi Jurga.

Asmeninių trenerių portalo „Sporto birža“ įkūrėja Vlada Musvydaitė sako, kad labai dažna moteris susiduria su problema – pūpsančiu pilvuku. Tai gali būti susiję ne tik su virškinimo problemomis, bet ir su valgymo įpročiais.

„Jeigu pagrindinį savo valgymą paliekate vakarienei, turiu nuliūdinti – plokščią pilvuką vargu ar turėsite. Paskutinis valgymas turėtų būti likus 2-3 valandoms iki miego. Taip pat vakare venkite gerti daug skysčių, nes ryte jausitės paburkusi. Žinoma, labai svarbu ir ką valgote vakarienei. Jeigu tai yra labai sotūs patiekalai, bus sunkiau ne tik atsikratyti pilvuko, bet ir gerai išsimiegoti, nes jūsų organizmas turės dirbti – virškinti maistą“, – paaiškina V.Musvydaitė.

Projekto organizatorių nuotr.

Lygindama savo jau išbandytas dietas su „Nutriless“ mitybos planu, Jurga pastebi esminį skirtumą – gerą savijautą. Laikantis šio mitybos režimo, kiekvienas valgymas yra suderintas taip, kad kad organizmas gautų visas jam reikalingas maistines medžiagas, tarp kurių yra daug baltymų, skaidulų, plataus spektro vitaminų ir mineralų, tačiau – ne perteklines kalorijas.

Idealus pasirinkimas vakarienei – kreminė „Nutriless“ vištienos sriuba. Ji turi vos 110 kalorijų, taigi, miegoti eisite nejausdami alkio, o suvirškinti šį maistą užteks mažiau nei valandos.

Po intensyvaus savaitgalio Jurgos laukė dar viena gera naujiena. Svarstyklės šiuo metu rodo 74,2 kilogramus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis