Po 10 lieknėjimo dienų abejones pakeitė nuostaba

„Prisipažinsiu atvirai, projekto pradžioje buvau labai skeptiška. Per savo gyvenimą esu išbandžiusi daugybę lieknėjimo būdų, bet dabar galiu pasakyti, kad patikėjau „Nutrilesslieknėjimo metodu“, – prisipažino 40-metė Jurgita.

Moteris, kaip ir prieš tai buvusios dvi projekto „Aš galiu sulieknėti!“ dalyvės, 10 dienų laikėsi itin mažo kaloringumo „Nutriless“ mitybos plano. Visą tą laiką ji vartojo tik pakaitinį maistą – „Nutriless“ kokteilius bei kreminę vištienos sriubą bei gėrė daug vandens.

Per dešimt dienų 77 kilogramus svėrusi Jurga dabar džiaugiasi 73,5 kilogramų svoriu. Kaunietei tai – puikus rezultatas, nes moteris jau patyrė, kad svoris jai iš tiesų krenta labai lėtai.

Projekto organizatorių nuotr.

„Aš esu labai aktyvi, dienos metu daug jaudu, todėl neslėpsiu, vartodama tik „Nutriless“ pakaitinį maistą kelias dienas jutau šiokį tokį alkį. Bet taip yra dar ir todėl, kad valgymas man yra labai susijęs su emocijomis. Aš labai dažnai grįždama namo iš darbo jau planuodavau, kaip atsisėsiu ir valgysiu. Man valgymas asocijuojasi ir su poilsiu, ir su malonumu, to to šiek tiek trūko“, – pasakoja moteris.

Didžiausias privalumas, kurį ji pastebėjo laikantis itin mažo kaloringumo „Nutriless“ lieknėjimo metodo – gera savijauta. Lygindama sulčių iškrovos dienas su mitybos režimu, kurio laikėsi daugiau nei savaitę, moteris pasakojo, kad gerdama vien sultis be įprasto maisto ji ištverdavo vos kelias dienas, o su „Nutriless“ produktais 10 dienų prabėgo pakankamai lengvai.

Projekto organizatorių nuotr.

„Man patiko, kad nejaučiau jokio silpnumo, irzlumo ar kitų nemalonių pojūčių. Vartojant „Nutriless“ produktus labai greitai susitvarkė pilvo reikalai, jaučiuosi lengva ir energinga. Iš tiesų lieknėjantiems žmonėms tai yra puikus būdas pralaužti ledus ir pradėti lieknėti“, – sako Jurga.

Nuo šiandien jos mitybos planas bus papildytas įprastu sveiku maistu ir naujais „Nutriless“ produktais – sulčių-jogurto gėrimu ir batonėliais. Jie ypač yra tinkami po sporto.

Projekto organizatorių nuotr.

Mitybos specialistas Artūras Sujeta Jurgai sudarė specialų Eco Atkinso dieta paremtą vegetarišką mitybos planą. Pagal jį moters suvartojamų kalorijų kiekis palaipsniui bus didinamas nuo 900 iki 1200 kalorijų per dieną.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis