Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Italai nėra tokie idealūs, kaip gali atrodyti
- Kada kirpti plaukus, kad jie taptų gražesni
- Astrologė Rita: šiuo metu norėkite atsargiai
- Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
- Rask 5 skirtumus ir laimėk kvepalus
Reikės:
4 gerai sunokusių bananų;
1 a.š. druskos;
1/2 puodelio aliejaus (1 puodelis = 236ml);
1/2 puodelio rudojo cukraus;
1,5 puodelio miltų;
1 a.š. kepimo miltelių;
1/2 a.š. vanilės pastos;
Saujelės smulkintų graikinių riešutų.
* Bananus supjaustome skiltelėmis ir sutriname šakute. Užberiame druskos, pilame aliejų, vanilę, cukrų ir gerai išmaišome. Po truputį įmaišome miltus ir kepimo miltelius, galiausiai, pasmulkintus riešutus.

* Tešlą pilame į pailgą kekso formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 laipsnių orkaitėje, gerą pusvalandį, arba, kol įkištas į vidurį smeigtukas neapsivels žalia tešla.