Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
konditeris
Virtuvė
Savaitgalio pietūs: vištienos suktinukai su moliūgu ir prancūziškas desertas su vyšniomis
Po truputį artėjant didžiosioms metų šventėms, „Gardu Gardu“ laidos vedėjų gaminami patiekalai taip pat įgauna šventiškumo tiek išvaizda, tiek skoniu.
Virtuvė
Savaitgalio pietūs: netradicinė mėlynojo kopūsto sriuba ir plikytos tešlos desertas
Atšalus orams ir prasidėjus kalendorinei žiemai, charizmatiškieji virtuvės šefai sušildys žiūrovų namus skardžiu juoku ir gardžiais patiekalais.
Virtuvė
Savaitgalio skanumynai: itališki lietiniai blynai ir desertas per 15 minučių
Virtuvės šefai kviečia pasigaminti sočius vėlyvuosius pusryčius bei greitą ir viliojantį desertą.
Virtuvė
Savaitgalio pietums – žuvies kotletai ir biskvitinis vyniotinis su riešutais
Po sunkios darbo savaitės šeštadienio rytą linksmai nusiteikę laidos vedėjai pradės gamindami tradicinius patiekalus kitaip – patobulinę ir įnešę naujų skonių bei spalvų.
Virtuvė
Bulvių virtinukai „Gnocchi“ ir vieno kąsnio šokoladiniai pyragaičiai
Šiandien virtuvės šefai mums atskleis dar du receptus.
Virtuvė
Savaitgalio pietūs: sultingi vištienos sparneliai ir lazdyno riešutais bei cinamonu kvepiantis pyragas
Virtuvės šefai kviečia praleisti kartu bei pasidalinti ne tik šmaikščiomis istorijomis, bet ir naudingais kasdieniais virtuvės patarimais.
Virtuvė
Geriausias Klaipėdos šefas Vytautas Samavičius: „Mėginame derinti, kas nesuderinama“ + RECEPTAS – vištienos sparneliai su krevetėmis
Šiais metais geriausių Lietuvos restoranų rinkimuose Klaipėdos restoranas „Monai“ liko trečioje vietoje. „Esame stabilūs. Pozicija tarp antros ir ketvirtos vietos nieko labai nekeičia, tik parodo, kad einame teisingu keliu“, – įsitikinęs restoranų „Monai“ ir „Momo gril“ įkūrėjas ir jau tikrai geriausias pamario šefas
Vytautas Samavičius
.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok