Savaitės prognozės: galite sužinoti apie neištikimybę

Šeštadienį būkime atsargūs kelyje.

Populiariausi straipsniai:
- R. Valeikis: kai sužinojau, jog tapsiu tėčiu, apėmė siaubas
- Stilisto patarimai: kuo papildyti spintą rudenį (FOTO)
- Kaip įrengti virtuvę, kad ji būtų ne tik jauki, bet ir užtikrintų šeimos gerovę
- Netradicinis, bet labai skanus obuolių pyragas
- Kotletai turkiškai

Pataria fengšui konsultantė Jelena Dudkina.

Svarbius reikalus tvarkykime trečiadienį ir ketvirtadienį, naujas pareigas pradėkime eiti pirmadienį, šeštadienį būkime atsargūs kelyje.

2014 10 27 Pirmadienis

Diena palanki persikelti į naują gyvenamąją vietą bei pradėti darbą naujoje darbovietėje. Šiandien reikia būti aktyviam. Diena tinkama investavimui, stambiems pirkiniams, nekilnojamo turto pirkimui, sutarčių pasirašymui, naujo verslo pradžiai. Puikus laikas mokymams. Šiandien nepalanku skirtis, gydytis, ne pati geriausia diena apsilankyti pas gydytoją, pas odontologą.

2014 10 28 Antradienis

Ne pati geriausia diena, neverta pradėti svarbių projektų, nedarykite didelių pakeitimų. Kiekvieną savo veiksmą gerai apgalvokite ir veikite labai atsargiai, nepalankūs sunkūs fiziniai užsiėmimai. Vyrai, išvykę šiandien į komandiruotę verslo reikalais, gali sužinoti apie žmonos neištikimybę.

2014 10 29 Trečiadienis

Diena palanki visoms prekybos rūšims, tinka investuoti, pirkti akcijas. Ideali diena landšaftinio dizaino darbams, taip pat diena palanki reklamos verslui, reklamos iškabinimui. Diena palanki darbų ar veiklos užbaigimui, netinka verslo ar naujų projektų pradžiai. Šiandien galima tik suplanuoti ir pasiruošti naujiems darbams. Verta ramiai užsiimti savo įprasta veikla ir nesiskųsti gyvenimu, priimkite viską taip, kaip yra, ne laikas dejuoti.

2014 10 30 Ketvirtadienis

Diena tinkama naujiems darbams, naujai veiklai, mokslų, verslo pradžiai. Puiki diena rizikingiems verslo projektams, pirkimams, pardavimams, trumpoms verslo kelionėms. Palanki bet kokia meninė veikla, kontaktų užmezgimas. Diena palanki ilgalaikiams kontraktams pasirašyti. Labai palanki diena vaiko gimimui, vestuvėms. Diena palanki politinės karjeros pradžiai. Diena nepalanki statybos darbams, parduotuvės atidarymui. Nepalanku nuimti pinigus nuo sąskaitos, nepalankūs su praeitimi susiję darbai. Ne pati geriausia diena projektams užbaigti.

2014 10 31 Penktadienis

Ne pati geriausia diena verslo, statybos darbų pradžiai, svarbių sutarčių pasirašymui. Šiandien neverta keisti darbovietės, nes gana lengvai galima prarasti naują darbą. Gali pasimesti dokumentai ir pinigai, gali kilti nemalonumų kelionės metu. Neverta imti kreditus, pirkti nekilnojamąjį turtą, investuoti, persikelti į naują gyvenamąją vietą. Nepalanki diena naminių gyvūnėlių pirkimui. Šiandien labai gera diena susitvarkyti namus, išmesti viską, kas nebereikalinga ir nenaudojama. Galima traukti dantis, galima pradėti laikytis dietos.

2014 11 01 Šeštadienis

Šiandien galimi įvairūs gandai, pergyvenimai, niūrios mintis. Geriau užsiimti įprasta veikla, naujų darbų verčiau nesiimti, nes yra galimybė pervertinti savo jėgas. Emocijų šiandien geriau nerodyti. Galime gauti svarbių likimo ženklų, pasistenkime juos suprasti ir teisingai įvertinti. Atleiskime savo skriaudikams, ir pasistenkime apsiginti nuo negatyvių minčių, nesiaiškinkime santykių. Šiandien lengva susižaloti ir susirgti.

2014 11 02 Sekmadienis

Aktyvaus poilsio diena, stiprinkime santykius šeimoje, venkime negatyvių emocijų, venkime konfliktų su giminaičiais. Galima planuoti ateitį, bendrauti su draugais. Nespręskime šiandien skubių reikalų. Palankūs visi veiksmai su būstu – tvarkymas, gražinimas, atsinaujinimo laikas.

fengsuistudija.lt

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis