Astrologė Rima: prasideda naujieji Saturno metai - ko tikėtis?

Kovo 20 dieną, ketvirtadienį 18 val. 56 min. Lietuvos laiku, Saulė įžengė į Avino zodiako ženklą. Pagal Magų žvaigždę prasideda naujieji astrologiniai Saturno metai.

Saturnas - planeta, kuri reikalauja disciplinos, tvarkos, įveda apribojimus, moko kantrybės ir ištvermės, koncentruotis į tikslo siekimą.

Stabdydamas beprotišką gyvenimo tėkmę, Saturnas kviečia mus iš naujo peržiūrėti ir įvertinti santykius, tikslus, priverčia įveikti tingulį, skatina aktyviai imtis darbo ir siekti užsibrėžto tikslo.

Tuos, kurie nebijo sunkaus darbo ir atsakomybės, turi kantrybės ir užsispyrimo, Saturnas gali pakelti į profesionalumo ar karjeros aukštumas.

Meilėje šiais metais Saturnas bandys mūsų jausmų tvirtumą.

Tiems kas vertina ištikimybę, laikosi duoto žodžio, Saturnas sukurs ilgalaikius, nesuardomus, pilnus švelnaus abipusio palaikymo ir globos santykius.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Kokių madingų batų ieškoti pavasariui
- Wallis Simpson - karalių suviliojusi pusiau moteris, pusiau vyras?
- Praktiški patarimai, kaip gerai nuvalyti langus

Saturnas – planeta, kuri laikosi tradicijų, todėl daugeliui nesusituokusių iki šiol porų, skatins priimti sprendimą pagaliau įforminti savo santykius oficialiai.

Vienišiams šiais metais reikėtų atkreipti didesnį dėmesį į savo kolegas, bendradarbius ar dalykinius partnerius –  būtent tarp jų ir reikėtų ieškoti pretendento savo širdžiai.

Laisvi, be įsipareigojimų romanai šiais metais neturės ateities, Saturnas bus palankus tik toms poroms, kurios sieks rimtų santykių ir norės sukurti šeimą.

Saturnas astrologinėje simbolikoje atsako už tėvus, vyresnius žmones, todėl šiais metais reikės skirti žymiai daugiau dėmesio senstantiems savo tėvams, seneliams ir vyresniems savo artimiesiems.

Saturno metais labai svarbu pasirūpinti ir savo sveikata – ypatingai sanariais, dantimis, oda. Gali paaštrėti depresija, inkstų, tulžies akmenligė, reumatas, radikulitas.

Norite numesti svorio? Tam šie metai patys palankiausi, pats Saturnas ateis mums į pagalbą, tereikia sutvarkyti savo mitybą ir pradėti mankštintis.

Nepamirškime, kad sveikas gyvenimo būdas, mityba, judėjimas, džiugios emocijos turi būti kiekvieno iš mūsų dienotvarkėje.

Visus su naujais metais! Sėkmės ir sveikatos!

Astrologė Rima Gustytė

www.meileshoroskopai.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis