I.Marozienė: geriausią patarimą, kaip rūpintis grožiu, išgirdau gatvėje

Nors daugeliui lietuvių Irena Marozienė labiau pažįstama kaip moteris iš nuotraukų populiariuose žurnaluose ir naujienų portaluose, tačiau ji taip pat yra ir aktyvi bei nuolat dirbanti verslininkė.

Nepaisant didelio užimtumo, jai pavyksta išlikti žaviai ir spindėti pasitikėjimu savimi. Kaip? Juk visi, atrodo, turime tas pačias 24 val., bet ji, regis, suspėja per jas daugiau nei daugelis.
Pasak garsios Lietuvos moters, viena svarbiausių taisyklių, kuria ji vadovaujasi – tai būti laimingu žmogumi.

„Argi matėte piktą ir tuo pačiu gražų žmogų? Manau, jog norėdamas gerai atrodyti ir gerai jaustis, privalai būti laimingas. Esu tikra, kad grožio ir jaunatviškumo pradžia – galvoje, nes esi tas, ką mąstai. Aš pati pažįstu ne vieną asmenybę, kuri išoriškai gal ir neatrodo labai patraukliai, tačiau vidumi, savo charizma taip paperka, kad išvaizda tampa visai nesvarbi“, – tikino pašnekovė.

Ir nors, jos teigimu, išorinis grožis nėra pats svarbiausias, pašnekovė taip pat akcentavo ir gebėjimą tinkamai savimi pasirūpinti. Anot I. Marozienės, kiekvieno žmogaus išvaizda turi būti tvarkinga, nesvarbu, ar tai vyras, ar moteris.

"Sugihara" nuotr. (A. Turskas)
Kad išvaizda reikia rūpintis, pati verslininkė suprato gana anksti, dar būdama vos 18-os. Tada ji pirmą kartą, savarankiškai apsisprendusi, apsilankė pas kosmetologę.

„Niekada nelaikiau ir nelaikau savęs nei labai gražia, nei labai protinga, nei turtinga. Žinau, kad visada buvo ir bus už mane pranašesnių. Tačiau, manau, kad savimi reikia rūpintis, nes tada pats jautiesi geriau. O kas geriau tai padarys nei profesionalai?“ – retoriškai klausė garsi moteris ir tuoj pat priminė, kad rūpestis savo išore turėtų būti saikingas. Į tai gerokai daugiau investuoja pramogų verslo žvaigždės, bet tai yra pateisinama, nes tai – jų pragyvenimo šaltinis. Tačiau daugelis, ypač jaunimas, turėtų geriau apgalvoti savo veiksmus“.

„Pastebėjau, kad jauni žmonės šiais laikais dažnai neįvertina realios situacijos ir aklai kopijuoja Holivudo žvaigždes, kurios žvelgia į mus nuo žurnalų viršelių. O juk jei susitiktume su jomis akis į akį, pamatytume, kad gyvenime tie žmonės atrodo visai kitaip nei tuomet, kai juos padailina „Photoshop'o“ meistrai“, – sakė I. Marozienė.

Tiesa, ji išskyrė ir kitą tendenciją – tai Lietuvos verslininkų požiūrį į savo išvaizdą. Jis, pasak pašnekovės, per pastaruosius kelis metus ėmė keistis į gerąją pusę.

„Vis daugiau verslu užsiimančių žmonių supranta, kad reikia būti tvarkingam. Ypač tie, kurie daug bendrauja su klientais ir partneriais. Pavyzdžiui, savo darbe susiduriu su daug skirtingų žmonių. Tiek lietuvių, tiek ir užsieniečių. Todėl negaliu pasirodyti jiems purvina, susivėlusi ar pan. Tai tiesiog būtų nemandagu jų atžvilgiu. Jau nekalbant apie tai, kad jiems nepasirodyčiau labai patikima“, – aiškino verslininkė.

"Sugihara" nuotr. (A. Turskas)
Ji sako pasiekusi amžių, kai jai reikia gero, kokybiško kremo, padedančio puoselėti odą. Be to, moteris renkasi tik kokybišką, kuo natūralesnę kosmetiką.

„Esu natūralių priemonių šalininkė. Tačiau nesu naivi ir pripažįstu, jog ne viską jomis galima išspręsti. Pavyzdžiui, mielai pasinaudojau „Sugiharoje“ teikiama nepageidaujamų plaukų šalinimo lazeriu provcedūra. Buvau maloniai nustebinta jos kokybe, todėl ją išbandyti paskatinau ir savo dukras. Be to, išbandžiau ir odos defektų šalinimą lazeriu procedūrą. Ja taip pat likau patenkinta“, – atviravo pašnekovė, kuri prisipažino neatmetanti galimybės, jog ateityje galbūt darysis plastinę operaciją.

„Jeigu man kada tokios prireiks – pasidarysiu. Nematau tame nieko blogo. Tačiau tokį sprendimą priimsiu tik tuomet, kai jau nebus jokios kitos išeities“, – tvirtino verslininkė Irena Marozienė.

Paprašyta pasidalinti geriausiu kada nors gautu patarimu apie grožį, ji prisiminė moterį, kurią šalia kosmetologės kabineto sutiko būdama dar 20-ties. Tuomet nepažįstamoji, kurios veidas buvo gausiai išvagotas labai gilių raukšlių, sakė: „Neskubėk naudotis viskuo, ką siūlo grožio pramonė, turėk saiką, antraip bus kaip man“.

Užsakymo nr.: PT_64389346

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis