Skaitomiausi straipsniai:
- Bulvių nauda – ne tik lieknėjant
- Kaip suprasti, ar vyras linkęs sukti į kairę
- Madingos nagų lako spalvos
- E. Žiūkaitė: esu nusiteikusi prieš skyrybas, bet jei kito kelio nėra, ateina ramybė
- Kaip išvirti puikų vištienos sultinį
Svarbiausia, kad puikiems naminiams varškės sausainiams reikia produktų, kurių dažniausiai yra kiekvieno namuose kasdien. Ačiū Donatai Ulkytei už jos publikuotą receptą, kuriuo ir naudojausi!
Jau sudėliojusi sausainiukus kepti į skardą, prisiminiau, kad neįdėjau kepimo miltelių. Tačiau viskas gavosi puikiai, net ir be kėlimo priemonių.
Reikės:
250 g varškės;
200 g minkšto sviesto;
300 g miltų;
1 nedidelio pakelio vanilinio cukraus;
puodelio cukraus sausainių pabarstymui.
Kaip gaminti
* Varškę ištriname su kambario temperatūros sviestu, suberiame vanilinį cukrų, miltus ir suminkome vientisą tešlos rutulį.
Skanaus, Gabrielė.
Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.
Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!