Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
sviestas
Virtuvė
prieš 7 metus
Sausainiai su šokoladu ir riešutais
Labai skanūs sausainiai. Traškiais kraštais, vidus tąsus, nėra labai saldūs – pats tas. Esu kepusi tikrai daug panašių sausainių, šitie puikūs.
Virtuvė
Bene gardžiausi keksiukai – su obuoliais ir traškia kokosų plutele
Fantastiški keksiukai - vidus minkštas, purus, o viršus traškus, kvapnus ir labai skanus!
Virtuvė
prieš 7 metus
Ypatingai dienai – išskirtinės vaišės
Gimtadienis, jubiliejus, vestuvės, Velykos ar Kalėdos – svarbios šventės proga stalą dažnai puošia nepakeičiami lietuviški skanėstai.
Virtuvė
prieš 7 metus
Šventėms – traškiausi vafliai
Prieš kokią savaitę pasidalinau mamos keptų vaflių nuotrauka savo Instagrame, ir sulaukiau keletos prašymų pasidalinti patikrintu receptu. Ką gi, ėmėmės malonaus darbo: mama iškepė, o aš nufotografavau ir dalinuosi pačių skaniausių ir traškiausių vaflių receptu.
Virtuvė
Pyragėliai su baravykais
„Skonis ir kvapas turi galių grąžinti atgal – į senus gerus laikus, į vaikystę, kai šventės reiškė vien džiaugsmą, o ruošos rūpesčiai nuguldavo ant kažkieno kito pečių... Tegul viskas taip ir lieka. Tik skonį ir kvapą dabar kuriate jūs“, – sako teksto autorė ir fotografė Giedrė Barauskienė.
Virtuvė
Gardieji grietiniečiai
Paprasti, minkšti, trapūs grietiniečiai su varške.
Virtuvė
prieš 8 metus
Gardusis citrininis keksas
Keksas man buvo labai skanus pastovėjęs, kitą dieną. Jaučiasi malonaus skonio citrinos rūgštelė. Nenaudojau citrinos žievelės, bet su ja keksas būtų dar aromatingesnis.
Virtuvė
prieš 8 metus
Avižiniai sausainiai su riešutais
Greitai ir lengvai pagaminau, tiesiog visus ingredientus sudėjau į vieną didelį dubenį ir rankomis išminkiau tešlą. Vargti tikrai nereikėjo, o rezultatas šaunus! Sausainiai traškūs išorėje ir šiek tiek tąsūs viduje. Kepinti karijų riešutai apskritai kažkokia pasaka!
Virtuvė
prieš 8 metus
Skanusis plokštainis „Magdė“
Senovinis trapios tešlos plokštainis-pyragas „Magdė“, perteptas marmeladu, cinamonu ir kakaviniu kremu su želatina.
Virtuvė
prieš 8 metus
Airiška duona su razinomis
Skani, saldi airiška sodos duona su razinomis ir apelsinų žievele.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok