Marsas Avine: atsivers vyriškosios savybės

Marsas žygiuos Avino ženklu nuo vasario 20 d. iki kovo 31 d.

Populiariausi savaitės straipsniai:
- V. Baublienė: ką skaito žinomos moterys
- B. Tiškevič-Hasanova: mūsų meilės istorija - baisi kaip karas
- 2015 metų grožio tendencijos: kiek kainuoja madingiausia kūno dalis
- Sulieknėti padės arbata su cinamonu ir lauro lapais
- Sriuba su perlinėmis kruopomis ir lęšiais

Tam, kad gyventum, reikia kovoti už savo žemę, tapti nugalėtoju kovoje su priešais, apginti savo teises ir laisvę – tokia yra Marso, karo dievo užduotis ir pareiga.

Marsui įžengus į Avino ženklą pradedame labiau branginti tai, kas buvo laimėta kovos lauke. Žmonės, atlikę žygdarbį, didvyriai sulaukia ypatingos pagarbos ir dėmesio.

Tokiu laiku tampame energingesni, aktyvesni, greičiau priimame sprendimus. Prabunda kovos ir konkurencijos dvasia, lengviau mus įkvėpti imtis veiksmų. Svarbiomis tampa vyriškos vertybės.

Mus valdo išlikimo ir noro pratęsti giminę instinktai. Sustiprėja vyrų seksualumas, potraukis priešingai lyčiai, drąsa, ryžtingumas, tačiau ir pačios moterys gali imtis iniciatyvos užkariaujant vyro dėmesį.

Marso tranzito per Aviną metu išnaudojama bet kokia galimybė pademonstruoti savo jėgą ir sugebėjimus, aktyviai dalyvaujama sportinėse varžybose, konkursuose, drąsiai įsijungiama į veiklą, kurios kitu metu nebūtume ėmęsi. Susikoncentruojama į rezultatą ir stengiamasi kuo greičiau jį pasiekti.

Tačiau tokiu laiku gali pritrūkti kantrybės, greičiau įsižeidžiame, užsidegame kaip degtukai, esame linkę garsiau kalbėti, nuolat kažką veikti, kažkur bėgti, lėkti. Laukimas veda iš proto.

Padidėja didelė konfliktų, barnių, santykių aiškinimosi tikimybė. Sporto sirgaliai tokiu laiku tampa labiau dirglūs ir agresyvesni nei paprastai.

Negatyvūs Marso aspektai gali sukelti dar labiau nežabotas reakcijas. Galime tapti labiau agresyvūs, nepakantūs kitiems, pasiruošę atkirsti esamam ir nesamam priešui. Galime susidurti su chamišku, šiurkščiu elgesiu, buitiniais nusikaltimais. Tokiu laiku žmonės gali nekontroliuoti savo veiksmų, lengviau įsivelti į peštynes, į masines riaušes.

Perdėtas pasitikėjimas savimi, savo nuomonės primetimas kitiems gali pakišti koją siekiant ilgalaikių tikslų. Reikėtų energijos perteklių išnaudoti kūrybai, darbui, sportui, kitaip ji gali virsti griaunančia jėga.

Tokiu laiku nereikėtų priimti skubotų išvadų, sprendimų ar dalinti pažadų. Pradėtas darbas šiuo metu taip ir gali būti nebaigtas, nes Marsas savo energiją sukoncentruoja į startą, į pirmąjį smūgį, jis nemoka apskaičiuoti, paskirstyti jėgų, todėl užbaigti pradėtą darbą dažniausiai nebeužtenka energijos.

Kilus norui kažką veikti, gerai apgalvokite, susiplanuokite, sudarykite darbų grafiką, griežtai nusistatykite darbo ir poilsio periodus - tik taip galėsite pasiekti gerų aukštų rezultatų.

Astrologė Rima Gustytė

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis