Ir vis dėlto, tai vyksta...

Amerikos žiniasklaida rašo, kad George'as Clooneys skiriasi su Amal Alamuddin.

Skaitomiausi šių dienų tekstai:
- Kodėl vyrams taip svarbu mesti rūkyti
- J. Steponavičiūtė – apie modelių mitybos taisykles
- Jane Avril: paleistuvės motinos smurtas, gyvenimas bordelyje ir kabareto karalienės šlovė
- V. Baublienė: kokios yra didžiosios prancūzių paslaptys
- Virtiniai su bulvių įdaru ir jautienos troškiniu

Vis tik tai buvo reklaminis triukas, apgailestaudama tvirtina Amerikos žiniasklaida, išplatinusi žinią, kad George‘as Cooney skiriasi su Amal Alamuddin, praėjus vos keturiems mėnesiams po grandiozinių vestuvių Venecijoje. Nepaisant idealaus viešojo įvaizdžio, poros šeimyninis gyvenimas braška. Tiesa, yra ir kita nesutarimų priežastis.

Nors nė vienas iš sutuoktinių dar oficialiai nepatvirtino skyrybų, spaudoje vis dažniau pasirodo pranešimų, kad pora jau nebe kartu, o informacija apie būsimą įvaikinimą tėra bandymas pakaitinti G. Clooney gerbėjus.

Anot gandų, abu sutuoktiniai priėmė sprendimą dėl skyrybų. Svarbiausia priežastis – pavydas. Paskutiniu lašu, perpildžiusiu jaunos žmonos kantrybės taurę, tapo vasario 3-iąją, per jos gimtadienį, nutikęs įvykis. Vakaras prasidėjo idealiai – vynas, žvakės, vakarienė dviem. Vėliau prie poros prisijungė G. Clooney draugai, tarp kurių buvo ir Cindy Crawford su vyru Rande‘u Gerber‘iu. A. Alamuddin nemėgsta šios šeimos, be to, mano, kad R. Gerberis skatina G. Clooney polinkį į alkoholį.

Na o aktoriaus draugai nemėgsta A. Alamuddin – laiko ją egoiste, linkusia į diktatūrą.

Pačiam aktoriui draugai pasirodė svarbesni, tad kai žmona pateikė ultimatumą „arba aš, arba Crawford ir Gerberio šeima“, jis pasirinko bičiulius.

Kita nesutarimų priežastis – A. Alamuddin svetimas Holivudas ir viešas gyvenimas. Pasirodo, ant raudono kilimo ji jaučiasi nejaukiai, o didžiausia jos svajonė buvo, kad aktorius taptų šeimos žmogumi ir paliktų Los Andželą. Toks scenarijus G. Clooney pasirodė nepriimtinas.

Primename, jog aktoriaus teisininkės meilės istorija prasidėjo pasakiškai – jie susipažino 2013 m. rudenį, o po pusės metų G. Clooney sulaužė pažadą 25-erius metus nevesti ir pasipiršo. Vestuvės įvyko rugsėjo pabaigoje Venecijoje.

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis