Žydinti bohema - šio pavasario topas

Gėlių raštais margintas šilkas, kutais puoštas standaus aksomo švarkas, ilga perregima suknelė, vėjyje besiplaikstantis verstos odos apsiautas... Ne, tai ne viename trenksmingame 7-ojo dešimtmečio pabaigos vakarėlyje pagauta akimirka. Tai – bohemiškomis nuotaikomis dvelkiantis pavasaris, roko ritmu žengiantis nuo podiumo į drabužinę.

Geriausi savaitės tekstai:
- V. Baublienė: ką sužinojau apie kremus, pabendravusi su keliom kosmetologėm
- 5 pavasariški drabužių deriniai pagal madingiausias sezono kryptis
- Garsių moterų patarimai, kaip senti gražiai
- Agatha Christie ir jos didžioji gyvenimo meilė gerokai jaunesniam vyrui
- R. Mackevičius: visada matyti, kuris vyras vedė moterį, o kuris už jos ištekėjo

- Lietiniai blynai (skaniausi pasaulyje)

Kelerius pastaruosius metus linksniuojamai sąvokai „minimalizmas“ yra pasidavusi ir šiltojo sezono apranga. Drabužiai – tarsi neutralios formos baltos drobės, moteriškumo suteikiančius akcentus yra išstūmę sportiniai, o retro stilių – šaltas futuristinis įvaizdis. Madinga moteris dėvi tiesią suknelę, sportinę striukę, vienintelis priimtinas spalvinis akcentas yra ryškiaspalviai bėgimo bateliai. Praktiška? Taip. Įdomu? Jau – nebe.

Gucci
Vida Press

Veikiausiai dėl to per 2015-ųjų pavasario ir vasaros kolekcijų pristatymus skambėjo nebe monotoniški elektroninės muzikos ritmai, o psichodelinis rokas, melodingi 8-ojo dešimtmečio pradžios šokių hitai, 7-ojo dešimtmečio prancūzų populiarioji muzika.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis