Lietiniai blynai (skaniausi pasaulyje)

Receptas visiems, kurie mėgsta lietinius… ir tiems, kam pirmas blynas visada prisvyla. Garantuoju, kad šį kartą Jums pavyks! Pagaminti labai lengva, o blyneliai gaunasi plonyčiai, su apskrudusiais krašteliais, kvepiantys ir visai neriebalingi. Galima kepti ir visai be aliejaus. Aš šio recepto nekeisčiau į jokį kitą.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Paskaičiuokite, kiek jums reikia kalorijų
- A. Abdulovas: bandymas žudytis dėl meilės, gražiausia kino pora ir žaibiškai gyvenimą pasiglemžusi liga
- Blakstienų tušo TOP10: kuriuos labiausiai mėgsta įžymybės?
- Dizainerės Ramunės Piekautaitės pasiūlymai šiai vasarai
- Pats pačiausias Zodiako ženklas. Kuo jūs geresnis už kitus

Reikės:

3 kiaušinių;
220 ml pieno;
160 ml miltų;
1,5v.š. ištirpinto sviesto;
1,5v.š. cukraus (jei norite nesaldžių lietinių, nedėkite);
žiupsnelio druskos.

g-blogas.lt nuotr.

Gaminame

* O dabar linksmiausia dalis. Visus produktus sudedame į gilų indą ir iki vientisos masės suplakame elektriniu trintuvu (tuo, kuriuo triname sriubas). Kelias minutes tešlai leidžiame pailsėti ir gerai įkaitiname keptuvę

* Temperatūrą sumažiname iki vidutinės ir liejame po šaukštą tešlos. Paskirstome ją po visą keptuvę ir po kelias minutes kepame iš abiejų pusių. Jei keptuvė nepadengta teflonu, ar šiaip labai lipni, tai retkarčiais ją patepame aliejumi suvilgytu skudurėliu.

Paprasta, ar ne?

Skanaus!g-blogas.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis