Pats pačiausias Zodiako ženklas. Kuo jūs geresnis už kitus

Visi Zodiako ženklai skiriasi tarpusavyje. Tuo neabejoja niekas. Astrologai nusprendė sudaryti pačių pačiausių Zodiako ženklų reitingą bei pasižiūrėti kam ir kur geriausiai sekasi (pavyzdžiui, kas pats stipriausias, ištikimiausias, klastingiausias, gražiausias ir taip toliau).

Skaitomiausi savaitės tekstai:
- Savaitės ikona. S. Nainė: drabužių beveik neperku, ką noriu, pasisiūnu pati
- Gintarė Karaliūnaitė–Canuel – kaip lieknėja žinoma moteris
- Insulto požymiai – kaip padėti ir išgelbėti gyvybę
- Japoniška 13 dienų dieta - minus 12 kg. MENIU ir atsiliepimai
- 5 grožio kryptys ir moterys, kuriomis verta sekti ateinantį sezoną
- Virtuvės šefo L. Čepracko šventinis apelsinų pyragas

Pats stipriausias Zodiako ženklas

Astrologai mano, kad stipriausias Zodiako ženklas yra Žuvys. Tai ganėtinai keista, juk šio žvaigždyno atstovai yra labai jautrūs ir sentimentalūs. Tad kur slypi jų jėga? Žuvys turi labai daug vidinių resursų, kurių neturi kiti žvaigždynai. Tad kai, pavyzdžiui, atkaklūs ir ambicingi Avinai bei Ožiaragiai patiria nesėkmę, Žuvys užima gana rimtas pozicijas. Galima sakyti, kad Žuvys linksta, bet nelūžta.

Pats seksualiausias Zodiako ženklas

Pats seksualiausias Zodiako ženklas - Avinas. Šio žvaigždyno atstovai yra energingi, patrauklūs, aistringi ir aktyvūs. Meilės reikaluose jiems nėra lygių. Avinai traukia dėmesį savo charizma ir vidiniu žavesiu.

Pats klastingiausias Zodiako ženklas

Pats klastingiausias Zodiako ženklas – Skorpionas. Jei šio žvaigždyno atstovai pradeda keršyti, jų nebesustabdysi. Jie veikia itin rafinuotais metodais, juos sunku demaskuoti ir įtarti. Skorpionai – patys pikčiausi ir pavojingiausi priešai.„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis