Garsių moterų patarimai, kaip senti gražiai

Šios moterys vyresnio amžiaus atrodo ir jaučiasi netgi geriau nei prieš dešimtmetį ar dar anksčiau. Ką jos daro? Kaip saugo grožį? Į jų patarimus verta įsiklausyti.

Populiariausi straipsniai:
- V. Baublienė: ką sužinojau apie kremus, pabendravusi su keliom kosmetologėm
- Ramunės pokyčiai: ne visi mane pažino
- 10 dažniausių priežasčių, kodėl poros pykstasi
- Gudrybės, kaip sudeginti kuo daugiau kalorijų
- Desertinis varškės sūris

Filmo „Dauntono abatija“ žvaigždė Elizabeth McGovern (50 m.) teigia, kad niekad nesijautė gražesnė ir seksualesnė, nei sulaukusi penkiasdešimties. Metai, kaip tikina aktorė, jai pridėjo daugiau išminties ir suteikė laimės. Jos grožio paslaptis – joga ir švarios mintys.

Elizabeth McGovern
Vida Press

Aktorė Catherine Zeta-Jones (42 m.) tiesiog žydi ir kasmet jos žiedas vis brandesnis ir gražesnis.Jos grožio paslaptis – odos drėkinimas. „Ilgus metus tikėjau, kad ant per daug sudrėkintos odos prasčiau laikosi makiažas, bet tai nesąmonė“, – sako C. Zeta-Jones.

Catherine Zeta-Jones
Vida Press

TV serialo „Gera žmona“ žvaigždė Julianna Margulies (45 m.) tvirtai laikosi principo nenaudoti botokso injekcijų, mėgindama dirbtinai sustabdyti jaunystę. Užtat ji naudoja kremus ir kitas grožio priemones su aukštu SPF indeksu. „Mano oda labai blyški, todėl didžiąją dalį savo gyvenimo turiu praleisti saugodamasi saulės“, – interviu leidiniui „Total Beauty“ sakė aktorė.

Julianna Margulies
Vida Press

Net sunku patikėti, kad aktorei Halle Berry – 45-eri. Žurnalui „Marie Claire“ ji išdavė, jog vietoj šveitiklio į odą įtrina gryno vitamino C. Tada odą patepa drėkikliu.

Halle Berry
Vida Press

Aktorę Vanessą Williams (48 m.) kai kas galbūt atsimena iš serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“. Savimi pasitikinti, žinanti, ko nori iš gyvenimo ir tai gaunanti – tokia ji ne tik ekrane, bet ir realiame gyvenime. Kad išlaikytų tokias „pozicijas“, ji neslepia, jog kartais (kas tris mėnesius) naudoja botulino injekcijas, tik jomis nepiktnaudžiauja. Iš natūralesnių priemonių ji mini Pilateso pratimus ir salsos pamokas.

Vanessa Williams
Vida Press

Dar viena „Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigždė – Felicity Huffman (48 m.), – priešingai nei jos kolegė, labiausiai vertina natūralumą. Ji pataria bent kartą per savaitę praleisti be makiažo, leisti odai pakvėpuoti.

Felicity Huffman
Vida Press

„Sekso ir miesto“ pažiba aktorė Sarah Jessica Parker (46 m.) odos jaunatviškumą saugo kremais nuo saulės (nepamiršta ir tamsių akinių – saugo odą aplink akis). Net ir žiemą. Taip pat ji rūpinasi kūno linijomis ir renkasi, ką deda į burną. „Kai tik galiu, užsiiminėju joga“, – savo grožio paslaptis vardija S. Jessica Parker. 

Sarah Jessica Parker
Vida Press

Rodos, laiko kapsulėje įstrigusi supermodelis Cindy Crawford (45 m.) pataria moterims atkreipti dėmesį į plaukų spalvą. „Galima pasidaryti kokią tik nori plastinę operaciją, tačiau moters amžių išduoda ir plaukai. Jų spalva labai svarbu“, – žurnalui „Allure“ tvirtino C. Crawford. 

Cindy Crawford
Vida Press

Modelis ir aktorė Brooke Shields (45 m.) jaunatvišką žvilgsnį padeda išsaugoti priemonė, skatinanti blakstienų augimą. Vakarais ji naudoja „Creme de la Mer“ drėkinamąjį kremą. Jis kainuoja nežmoniškus pinigus (130 JAV dolerių už 28 g), tačiau, kaip tikina jaunatviškai atrodanti moteris, nedidelio indelio užtenka metams, nes kremas labai sodrus.

Brooke Shields
Moteris.lt montažas (redakcijos archyvo ir Vida Press nuotr.)

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis