Desertinis varškės sūris

Desertinis varškės sūris su želė gabaliukais... Lengvas, gaivus, skanus, desertiškas. Pamėginau savaitgalį pasidaryti šį gražuolį. Pavyko puikiai. Sūris labai skanus! Ypač tinka pusryčių stalui.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- R. Mackevičius: visada matyti, kuris vyras vedė moterį, o kuris už jos ištekėjo
- Kaip drabužiais užmaskuoti figūros netobulumus
- Savaitės horoskopas: pasiruoškite permainingoms dienoms
- Gudrybės, kaip sudeginti kuo daugiau kalorijų
- Šiupininė sriuba

Reikės:

3 pakeliai varškės (po 200 g)
2 pakeliai skirtingų skonių želė
1 pakelis grietinėlės skonio želė
3 šaukštai cukraus


Gaminame

* Iš anksto pasidarome želė iš minėtų dviejų skirtingų pakelių. Sustingusią supjaustome gabaliukais.

* Ištirpiname grietinėlės skonio želė. Dėl vandens, kuriame tirpiname, kiekio: aš ėmiau apie 400 ml, bet sumaišius su varške masė man pasirodė kiek skystoka, tad kitą kartą pilčiau kokius 200-300 ml., – manau, pakaktų.

* Taigi, ištirpinę želė sumaišome ją mikseriu su varške, įberiame cukraus, sudedame iš anksto paruoštus želė gabaliukus, gerai išmaišome. Visą šią masę supilame į maistine plėvele išklotą formą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Geriausia palikti per naktį, tuomet sūris pakankamai sustingsta, ir pusryčiams jau galime skanauti.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis