Vištienos krūtinėlė, kepta su kukurūzų dribsniais

Su kukurūzų dribsniais esu kepusi žuvį ir gavosi labai skaniai. Jie idealiai tinka ir vištienai, o padažas pagyvina visą patiekalą. Patikėkite, laiko daug tikrai nesugaišite.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Liudmila Gurčenko: 5 santuokos, nemylima duktė ir paniška senatvės baimė
- Anoreksija sirgusi Miglė: gydytojai 30-ojo gimtadienio man nežadėjo
- Grožio dosjė. Kokiu kvapu jau kelis dešimtmečius kvepinasi N. Narmontaitė?
- Savaitės ikona. Dizainerė D. Vapsvienė: yra vienas drabužis, kuris tinka visoms
- 6 moterų klaidos, gadinančios ne tik seksą, bet ir santykius
- Namų remontas: vietoj balkono įrengė du atskirus kambarėlius
- Kelnaitės su juostele - už ar prieš?

Reikės:

2 vištienos krūtinėlių;
1 kiaušinio;
50 g kukurūzų dribsnių (corn flakes);
druskos, juodųjų pipirų;

padažui:

1 avokado;
120 g graikinio jogurto;
1 nedidelės česnako skiltelės;
kelių šakelių petražolių;
citrinos sulčių;
žiupsnelio grūstos čili paprikos (nebūtinai);
druskos, juodųjų pipirų.

oditele.blogspot.com nuotr.

Gaminame

* Kukurūzų dribsnius sutrupinkite į mažesnius gabalėlius, įdėkite nedaug druskos, juodųjų pipirų ir išmaišykite.

* Dubenėlyje išplakite kiaušinį.
Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai ir gausite 4 gabalėlius. Apibarstykite druska ir juodaisiais pipirais.

* Krūtinėles apvoliokite pirmiausiai kiaušinio plakinyje, tuomet kukurūzų dribsniuose ir dėkite į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 min. Po 10 min. galite krūtinėles apversti.

* Padažui: į blenderį sudėkite nuluptą ir supjaustytą avokadą, išpaustą česnako skiltelę ir likusius ingridientus. Sumalkite.

* Patiekite su padažu, ryžiais ir mėgstamomis salotomis.

Skanaus.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis