Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Vištiena
Virtuvė
prieš 7 metus
Pikantiška mišrainė su vištiena, pupelėm ir česnakiniais duonos skrebučiais
Soti, išraiškingo skonio mišrainė, labai tiksianti vakarėliams ir šventėms. Jei mišrainės iš karto nevalgote, skrebučius dėkite prieš patiekdami, nes jie suminkštės.
Virtuvė
Vištienos maltinukai su džiovintais grybais
Turėjau nuo pernai miške rinktų ir sudžiovintų grybų truputį. Tad jais ir pagardinau vištienos maltinukus – labai skanu ir nenuobodu. Be to, man jie gavosi tokie purūs ir sultingi, kad papildomai padažo visiškai nesinorėjo.
Virtuvė
Vištienos kukuliai su cukinija
Troškinti kukuliukai su pievagrybiais – šildantis maistas, kaip tik tokiems vakarams, kai už lango vis labiau vėsta.
Virtuvė
prieš 7 metus
Savaitgalio receptai: plikytos tešlos pyragas ir vištienos ir daržovių sriuba su avokadu
Italas kulinaras Gian Luca Demarco ir jo kolega Ali Gadžijevas pristato šeštadienio ryto patiekalus.
Virtuvė
prieš 7 metus
Aluje troškinti vištienos sparnelių peteliai ir bretoniški pyragaičiai
Italas šefas Gian Luca Demarco atskleidžia savo mamos sukurtą receptą.
Virtuvė
prieš 7 metus
Virtų bulvių cepelinai
Gardus patiekalas pietums. Pasigaminus daugiau galima užšaldyti šaldymo kameroje.
Virtuvė
Šildanti trinta morkų sriuba
Skani ir šildanti indiška sriuba vėsią dieną.
Virtuvė
prieš 7 metus
Traški glazūruota vištiena su apelsinais
Jeigu, viso viščiuko kepti nesinori, galima nusipirkti krūtinėlę, bet būtinai su odele. Glazūra, pateikta šiame recepte, apskrunda, tampa traški. Apelsinai suteikia pikantiškos rūgštelės, o medus – švelnaus saldumo.
Virtuvė
Kepti vištienos gabaliukai garstyčių marinate
Nesudėtingas, bet labai skanus marinatas, o vištiena bus pikantiško skonio.
Receptai
Vištienos krūtinėlė su špinatų ir grietinėlės padažu
Daugelį atbaido vištienos krūtinėlės, nes pasak jų, gaunasi "sausas" patiekalas. Jei tik jos neperkepsite, ji bus sultinga ir skani, štai ir visa "paslaptis". Be to, man patinka, kad ji greitai paruošiama ir virtuvėje nesugaištama daug laiko.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok