Marsas Dvyniuose. Kai flirtui neliksim abejingi

Marsas Dvyniuose išbus nuo gegužės 12 d. iki birželio 24 d.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Garsenybių asmeninio trenerio patarimai, kaip nepriaugti svorio ir išlaikyti gražų kūną
- Naujausios manikiūro tendencijos: kokia spalva nagus lakuoti šį pavasarį?
- Savaitės horoskopas: pasiruoškite netikėtumams
- Laimingas gyvenimas be... vaikų
- Skanūs ir minkšti grietiniečiai

Tokio tranzito metu tampame aktyvesni. Skirtingai nuo agresyvaus Marso Avine, Dvyniuose Marso aktyvumas pasireiškia kitaip. Dvynių ženklas nėra agresyvus ir linkęs į fizinį darbą, todėl Marsas visą savo užsidegimą ir aistrą nukreipia į žodžius. Žodis tampa pačiu svarbiausiu ginklu ir pagrindine priemone tikslui pasiekti.

Ne paslaptis, kad moterys myli ausimis, tad į Dvynius įžengęs Marsas galės pasismaginti į valias, žarstydamas komplimentus ir susižavėjimo liaupses.

Ryšiai tokiu metu užmezgami gana greitai, ilgai nelaukiant pereinama prie „svarbiausio reikalo“, tačiau santykiai taip pat greitai ir nutraukiami. Kitaip sakant, Marsas Dvyniuose greitai, taikliai atakuoja ir taip pat greitai atsitraukia. Dažnai tai atsitinka keliaujant, siekiant paįvairinti nuobodų laiką kelyje. Seksualinio gundymo priemonės tokiu periodu – flirtas, pokalbis abi puses dominančia tema, žaidimas žodžiais ir balso intonacija.

Marso tranzito per Dvynius metu žmonės pradeda kalbėti greičiau ir garsiau, kiekvienas stengiasi išsakyti savo požiūrį, įrodyti savo tiesą. Visi kalba kalba ir kalba. Netgi nelabai šnekūs žmonės tokiu laiku gali reikšti pastabas kitiems ir net pakelti balsą. Paprastai tokiu laiku kalba tampa žymiai energingesnė, net eilinis dviejų žmonių pokalbis kitiems gali atrodyti kaip barnis ar ginčas.

Marso tranzito per Dvynius metu esame nusiteikę priimti ir perduoti informaciją, o tuo puikiai gali pasinaudoti reklamos specialistai. Prekybininkai, pasitelkę reklamą, gali sukelti didelį triukšmą apie kokį nors produktą ir išprovokuoti mus jį nusipirkti.

Išvados tokiu metu daromos greitai, informacija atidžiai neanalizuojama ir siunčiama kitiems. Susidaro gera terpė įvairaus plauko gandams sklisti, kai niekas nežino, iš kur staiga „išdygo ragai“, bet jei visi kalba, vadinasi, kažkas žino.

Tokiu metu norisi veikti, judėti, susidaro įspūdis, kad visiems staiga reikia kažkur važiuoti, o dar ir vėluoja. Išties taip ir yra, nes žmonės lengviau pakyla iš vietos ir stengiasi viską daryti greičiau, be jokių abejojimų ar svarstymų.

Tokiomis dienomis žymiai padidėja telefoninių skambučių, laiškų ir pranešimų kiekis. Žmonės pradeda aktyviau mokytis, lankyti seminarus, susirinkimuose nenutyli, o garsiai išsako savo pretenzijas ir pageidavimus. Tačiau susidomėjimo mokslu užtenka neilgam – dėmesys sutelkiamas į kažką tol, kol smalsumas būna patenkintas, o Marsas, pagavęs esmę, praranda susidomėjimą detalėmis ir persijungia į kitą objektą.

Tokiu metu gerai pradėti veiklą, susijusią su informacijos srauto valdymu, naujienomis, galimybe bendrauti, kelionėmis. Nereikėtų tokiu metu keisti savo darbuotojų. Jų kaita gali sužlugdyti jūsų verslą.

Geras laikas dalykinėms kelionėms, pasitarimams, reklaminėms akcijoms, informacijos platinimui, deryboms, kuriose galima priimti greitai sprendimus ir pasiekti norimą rezultatą.

Negatyvūs Marso Dvyniuose aspektai atneša chaosą ir nervingumą, sukelia ginčus, barnius, vėlavimus, nesusipratimus, klaidas, avarijas ir katastrofas.

Tokiu metu gali išsprūsti aštresnis žodis, nesivaldoma išsireiškiant, todėl galime susidurti su grubumu ir atviru chamiškumu. Į pastabas reaguojama nervingai, greit įsižeidžiama. Darbui gali trukdyti pašalinės kalbos, telefoniniai skambučiai, ryšio trukdžiai, įrengimų gedimai. Gali išaugti transporto įvykių, traumų skaičius bei negatyvios informacijos, skundų kiekis. Neharmoningų Marso aspektų metu nepatartina kur nors važiuoti, užsiimti agitacija, vesti derybas, pasirašinėti svarbius dokumentus.

Marsas, keliaudamas per Dvynių zodiako ženklą, sudarys aspektus su kitomis Saulės sistemos planetomis, kurios darys įtaką Marsui, o tuo pačiu ir mums.

* Gegužės 14 – 16 d. Marso opozicija su Saturnu. - Tai krizės laikotarpis tiek asmeniniame, tiek šeimos gyvenime. Ypatingą dėmesį reikėtų skirti finansinių klausimų sprendimui ir santykiams su vadovybe. Galimi konfliktai ypač su vyresniais žmonėmis, išsiskyrimai. Stenkimės išlikti santūrūs ir dėmesingi kitiems.

* Gegužės 24 – 26 d. Neharmoningas Marso aspektas su Neptūnu. - Tokiu laiku galime susidurti su apgaule, skandalais šeimoje, nusivylimu savo mylimuoju/a. Padidėja trauka meilės nuotykiams ir avantiūroms, kurių reikėtų vengti. Būkime atsargūs vartodami vaistus ir alkoholį – didelis pavojus apsinuodyti.

* Gegužės 26 – 28 d. Marso jungtis su Merkurijumi. - Puikus laikas mokytis, suaktyvėja mąstymo procesas, užsispyrimas, dalykiškumas, verslumas. Nereikėtų persidirbti, pervargti. Tokiu metu gali išsprūsti aštresnis žodis, kyla noras ginčytis, įrodinėti savo tiesą, todėl galime įžeisti ar užgauti savo artimą. Nesivelkime į nereikalingus ginčus, prigesinkime įkarštį, kad nereikėtų paskui gailėtis dėl pasakytų savo žodžių!

* Gegužės 31 d. – birželio 2 d. Marso harmoningas aspektas su Jupiteriu. - Nuoširdumas, atvirumas ir sąžiningumas bus teigiamai įvertinti. Sėkmė juridiniuose reikaluose, santykiuose su užsienio partneriais. Puikus periodas mokslo, švietimo, kultūros, politikos, leidybos sferų darbuotojams. Palankus laikas vedyboms, sužadėtuvėms, iškilmėms, tolimoms kelionėms ir poilsiui. Sėkmės!

* Birželio 6 – 8 d. Marso harmoningas aspektas su Uranu. - Tokiu metu gimsta originalios kūrybinės idėjos, planai. Sustiprėja verslininkų, mokslininkų, politikų išradingumas ir iniciatyvumas. Geras laikas įsigyti naujas technologijas, šiuolaikinę techniką, kompiuterinius gaminius. Atnaujinsime nutrūkusius santykius su draugais, organizacijomis. Tokiu laiku galime patirti jaudinantį, romantišką meilės nuotykį. Sėkmės!

Astrologė Rima Gustytė
„iPhone“; „Android“.
Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis