Savaitės horoskopas: pasiruoškite netikėtumams

Savaitės pradžia nebus itin palanki sudėtingų užduočių sprendimui, ypač jei bus reikalingi tikslūs skaičiavimai, intelektinis darbas.

BENDRA PROGNOZĖ

Kartais reikalų eigą veiks netikėtos aplinkybės. Bet jei į situaciją pažvelgsite kitu kampu, galite rasti netikėtą sprendimą. Svarbiausia, riboti savo norus, užgaidas, ypač jei kalbama apie finansinius reikalus. Savaitės pabaigoje pasistenkite padidėjusią energiją nukreipti kūrybiniu keliu.

Dienoms bėgant jūsų energetinis potencialas augs, todėl patartina laiką leisti aktyviai, pasportuoti. Daugumai šią savaitę pavyks pagerinti santykius su artimu ar mylimu žmogumi.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Avinas

Nuo pirmadienio pajusite, kad santykiai darbe ir asmeniniame gyvenime nėra visiškai geri. Galbūt teks skubiai grąžinti skolą ar investuoti. Regis, vienatvė teiks didžiausią atgaivą, tad kelias dienas derėtų mažiau bendrauti. Būkite labai atsargūs, nes per neatsargumą, skubotumą galite pridaryti bėdų sau ir kitiems. Galvokite, ką kalbate, rašote, laikykitės eismo taisyklių ir įstatymų. Savaitgalio lauksite su viltimi, kad jis atneš daugiau ramybės, komforto. Jei ką nors seniai suplanavote, nusipirkite, bet naujiems polėkiams tinkamas metas prasidės tik po šių poilsio dienų.

Jautis

Nuo pirmadienio jus ves iš kantrybės kontaktai su abejingais pareigūnais, biurokratais. Per didelę reikšmę galite suteikti nereikšmingai permainai. Regis, būsite nusiteikę politikuoti, ieškoti bendraminčių. Situacija atrodys palanki. Vis dėlto pernelyg nepasikliaukite pirmu įspūdžiu - kai kurie žmonės nėra tokie geranoriški, kaip atrodo. Saugokitės sukčių, vagių. Problemų gali kilti dėl nelegalios veiklos, nedeklaruotų pajamų, negrąžintos skolos ar nesumokėtų baudų. Savaitgalis žada romantišką atsipalaidavimą, meilės akimirkas arba mielą flirtą, intriguojamą susirašinėjimą.

Dvyniai

Šią savaitę dalykiniai rūpesčiai reikalaus nemažai dėmesio, teks atsiskaityti už atliktus darbus. Pasistenkite apdairiai tvarkyti dokumentus. Saugokitės sportinių traumų. Netikėtumų gali pateikti tie, kuriais pasitikėjote. Pasistenkite objektyviai vertinti situaciją bei jums svarbius ryšius. Jei prieš pat savaitgalį imsite demonstruoti ambicijas, nepagarbą ir išprovokuosite santykių griūtį, tuomet savaitgalį laiką teks leisti vienumoje. Jeigu turite kūrybinio, meninio darbo, jums kaip tik pravers tokia izoliacija. Tačiau gali nutikti ir taip, kad patirsite traumą, priepuolį ir atsidursite ligoninėje.

Vėžys

Šią savaitę labiau sekite aktualią informaciją, nes jos nepastebėjimas ar nepaisymas gali atnešti nuostolių. Regis, teks imtis tarpininkavimo, derėtis. Jūsų požiūris gali būti labai intuityvus, gilus, tačiau ką nors įrodyti kitiems bus nelengva. Venkite užkulisinių intrigų, saugokite paslaptis. Į savaitės pabaigą išaugs įtampa darbe. Nervinsitės, jei esate susiję su nelegaliais sandėriais arba gresia patikrinimas, drausminė nuobauda, permaina. Kita vertus, jums turėtų sektis, ypač jei užsiimate kūrybine veikla, ieškote bendraminčių ar trokštate sudvasintos meilės, tikros draugystės.

Liūtas

Nuo pirmadienio gali suaktyvėti jūsų konkurentai, priešai. Jums gali prireikti finansinės ar kitokios paramos. Imkitės iniciatyvos, pajudinkite skolininkus ar galimus rėmėjus. Jeigu ieškote darbo, galite gauti pranešimą. Meilės sferoje tikėtinos aistros, pavydas. Jei ketinate vykti į tarptautinį renginį, ką nors organizuojate ar pan., galimi netikėti keblumai. Planus gali sujaukti ir neplanuotas įvykis, papildomas darbas, svečias, vaikų problemos. Savaitgalis neleis tinginiauti. Regis, neišvengsite žmonių dėmesio, viešumo.

Mergelė

Nuo pirmadienio tikriausiai padaugės su darbu susijusių problemų. Galbūt gausite laišką ar pranešimą apie numatomą vizitą, pokalbį. Sulauksite daug dėmesio iš kitų žmonių. Nepakenktų rimčiau įsigilinti į tikruosius aplinkinių motyvus. Saugokitės traumų, avarijų. Į savaitės pabaigą galimas psichologinis sąmyšis, nes teks plėšytis tarp darbo ir namų bei šalinti netikėtas kliūtis, susijusias su technika, finansais ar kt. Savaitgalis gali būti puikus. Regis, pajusite, kad jus palaiko, myli, vertina tie, kurie jums svarbūs. Net iš nepažįstamų asmenų galite tikėtis palankumo bei pagalbos.

Svarstyklės

Šią savaitę galite išgirsti patarimų, kaip išplėsti savo veiklą, praturtėti. Labai išrankiai vertinsite savo ir aplinkinių išvaizdą, darbo kokybę. Subtiliau reikškite mintis, būkite taktiški, neregzkite intrigų. Jeigu mėginsite įsidarbinti, turėtų pasisekti. Artėjant savaitgaliui artimiausi žmonės ir net draugai darysis neprognozuojami. Tam tikra prasme jie gali jus pavesti, pateikti nemalonių staigmenų. Būkite itin atsargūs kelyje bei su technika, elektra. Savaitgalį kils ūpas išlaidauti, žavės gražūs, madingi daiktai.

Skorpionas

Šią savaitę bus nemažai sumaišties. Geras metas nebent kūrybiniams bandymams, meilei ir šou verslui. Turbūt gausite pakvietimą į pobūvį, pasimatymą. Kažkuo jus gali nustebinti vaikai ar mylimas žmogus, gerbėjas. Galbūt teks teisintis dėl neapgalvotai prisiimto ir neįvykdyto įsipareigojimo. Apdairiai tvarkykite dokumentus. Į savaitės pabaigą didės grėsmė kažko netekti, patirti žalą. Galite nusipelnyti baudos, įsigyti brokuotą prekę, sulaužyti vertingą daiktą ar pan. Savaitgalio malonumai ir romantika turėtų sušvelninti ir jus, ir jūsų situaciją.

Šaulys

Jei nepuoselėjate nerealių troškimų, šiuo periodu turėtų pavykti sumanymas, susijęs su nuoma, nuosavybe, praktiniais šeiminiais reikalais. Deja, vieni svarbūs santykiai gali pakrypti nekokia linkme. Artėjant savaitgaliui darysitės azartiški, maištingi ir turbūt itin netaktiški. Galite kažką labai įskaudinti arba įsiutinti. Blogiausia, jei tai bus jūsų vaikas ar sutuoktinis. Tikėtini audringi barniai, ekscesai. Ir jums, ir artimiesiems reikia saugotis pavojų, ypač pasilinksminimo vietose. Saugokitės ugnies, traumų, avarijų. Savaitgalį būtinas saikas, kad ir ką veiktumėte. Tausokite sveikatą.

Ožiaragis

Nuo pirmadienio teks aiškintis piniginius reikalus, derėtis, tartis dėl nuomos, kreditų, verslo sutarčių. Pasistenkite būti racionalūs, taupūs. Tikėtina konfidenciali arba nekonkreti informacija, kuria sėkmingai pasinaudosite. Galbūt skubėsite kažką pirkti ar parduoti, keisti ar atiduoti. Antra savaitės pusė bus gana nepalanki, ypač jei negaluojate ar nesveikuoja šeimos narys. Tikėtinas situacijos pablogėjimas, priepuolis, trauma. Savaitgalis bus smagus, jei tik pavyks išvengti problemų, gresiančių iki jo.

Vandenis

Šią savaitę atrodysite nerimastingi, ištroškę meilės, pinigų bei nuotykių. Galite pasielgti kažkaip neatsakingai, siekdami sau naudos, komforto ar malonumo. Draugystės, pinigų, skolų, projektų, vaikų klausimai gali atsisukti nemaloniu kampu. Į periodo pabaigą suaktyvės informacijos ar technikos paieškos. Gresia avarijos, traumos. Savaitgalį skirkite šeimai, giminei. Tiktų lankytis vaikystės vietose, būti gamtoje, talkinti prie žemės ar buities darbų artimiems žmonėms.

Žuvys

Šią savaitę jums rūpės kitiems nesuprantami dalykai, keistos pramogos, mėginsite suderinti sunkiai suderinamus dalykus, manipuliuoti. Intuicija padės atskirti grūdus nuo pelų. Vis dėlto verslo, darbo arba šeimos situacija kels galvos skausmą. Būkite labai atidūs, kad dėl jūsų aplaidumo nekiltų techninių gedimų, gaisrų. Regis, labai domėsitės priešinga lytimi, o ir jumis akivaizdžiai domėsis. Jeigu neseniai užmezgėte romaną, meilė gali jus užlieti nuo galvos iki kojų lyg kokia nežemiška ekstazė. Savaitgalį skirkite laiko įvairiems susitikimams ir pasikalbėjimams, ne tik meilės pasimatymams.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis