Asmeninė įžymybių trenerė dalinasi patirtimi, sukaupta per 20 metų

Nicki Waterman jau daugiau nei 20 metų dirba asmenine trenere, o jos klientų gretose – ir tokios įžymybės kaip Robbie Williams’as ar Mel C iš praeityje garsios merginų grupės „Spice girls“. Ji laikoma viena garsiausių ir gerbiamiausių Didžiosios Britanijos trenerių. Dalinamės jos sporto ir mitybos patarimais.

- Ž. Vaškytė-Lubienė: šeimoje moteris gali vyrą paversti vergu arba padaryti karaliumi
- Šiam grožio receptui – 500 metų!!! Angliška jauninanti kaukė veidui
- Grožio dosjė. N. Marčėnaitė: niekada nenorėjau būti kaip visos
- Eva Tombak: sakote, vaikystė - gyvenimo džiaugsmo metas? Ponai, jūs su marškinėliais gimę...
- Sausas agurkų raugimo būdas - valgysite jau po 3 val.

Ilgi ir nuobodūs užsiėmimai tikrai nėra geriausias būdas mesti svorį

Svarbiau ne mankštos trukmė, o jos intensyvumas. Galima pasiekti puikių rezultatų ir intensyviai sportuojant vos 20 min. per dieną bei naudojantis tinkamomis priemonėmis, taip pat randant laiko pasimankštinti bet kurią dieną.

Tvirtam kūnui – jėgos treniruotes

Nemažai moterų nenori pradėti kilnoti svorių, nes bijo priaugti per daug raumenų. Tačiau panašų rezultatą galima pasiekti ir be svorių. Jėgos treniruotės prideda taip trokštamų raumenukų, o tai pagreitiną metabolizmą.

Nusistatykite tikslius ir realistiškus tikslus

Jei pradedate sportuoti nė nenutuokdami, ką norite tuo pasiekti, veikiausiai įgyvendinsite labai mažai. Prieš pradedant nusistatykite tikslą. Tikslai gali skambėti taip, pvz.: „Noriu prarasti X kg iki X mėnesio“ ar „Noriu galėti nubėgti 10 km iki X mėnesio“.

Tiksliai žinokite, tai, ko siekiate, supraskite, kiek tam turite skirti laiko ir neapsiimkite padaryti daugiau, nei galite. Tada jums turės pasisekti.

Maitinkitės sveikai ir subalansuotai

Susiskirstykite valgomą maistą į gerą – vaisiai, daržovės, liesa mėsa; blogą – duonos produktai, bulvės ir bjaurų – desertai, alkoholis. Visada daugiausia dėmesio skirkite gerajam, o tik tada pereikite prie kitų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis