Antroji lieknėjimo projekto dalyvė Agnė: maistą sapnuoju net naktimis

„Per penkerius metus priaugau beveik 25 kilogramus“, – atvirai prisipažįsta 28 metų serialo „Moterys meluoja geriau“ vykdančioji prodiuserė Agnė Janovič.

Šią vasarą ištekėjusi moteris apgailestauja, kad prieš vestuves neužteko valios atsikratyti antsvorio. Tačiau šį kartą ji nusiteikusi ryžtingai. Agnė nori ne tik sau, bet ir vyrui įrodyti, kad gali sulieknėti.

Atsikratyti svorio nori ne tik dėl grožio

Agnė dėl savo svorio per daug nekompleksuoja, tačiau, kaip ir visos moterys, nori būti graži. Papildomi kilogramai ne tik trukdo puoštis patinkančiais drabužiais, bet, pastaruoju metu, pradėjo kelti ir sveikatos problemų.

Projekto organizatorių nuotr.

„Pastebėjau, kad greičiau pavargstu, turiu mažiau energijos, jeigu reikia lipti laiptais – greičiau uždustu. Net toks paprastas dalykas, kaip batų užsirišimas vargina – darosi vis sunkiau pasilenkti. Pagalvojau, kad jeigu tokiais tempais ir toliau – ateitis nieko gero nežada. Nenoriu būti tokia“, – kalbėjo Agnė.

Moteris gyvena tokiu ritmu, kad ne visada spėja pavalgyti, dažnai tenka užkandžiauti kavinėse ar net degalinėse. Būna, kad grįždama pavargusi po darbų ji paskutinį karą valgo jau gerokai po vidurnakčio. Agnė supranta, kad tokie įpročiai ilgainiui prie gero neprives, todėl ryžosi pokyčiams.

„Kai pakalbėjau su pirmąja projekto dalyve, net pavydu pasidarė. Pagalvojau, kad jeigu ji gali, galiu ir aš. Mano tikslas – po trijų savaičių sverti 74 kilogramus (dabartinis Agnės svoris yra 80 kg) ir 44 dydžio drabužius pakeisti bent į 42 dydį. Labai noriu žiemos švenčių proga pasipuošti nauja suknele, kuri patiktų. Dabar rengiuosi tokiais drabužiais, kurie geriausiai maskuoja“, – atsidūsta projekto dalyvė.

Projekto organizatorių nuotr.

Agnė mano, kad sunkiausia jai bus atsikratyti įpročio užkandžiauti ir naktinių valgymų. Ji neslepia, kad jeigu atsigula alkana, kartais net sapnuoja maistą. Tačiau moteris supranta, kad visa tai yra tik sąmonės žaidimai. Labai dažnai alkis būna išgalvotas, o ne realus organizmo poreikis.

Projekto organizatorių nuotr.

10 dienų vartos tik pakaitinį maistą

Dietos klinikoje „Dietos sistema“ buvo užfiksuoti pradiniai moters duomenys. Šiuo metu Agnės svoris yra 80,1 kilogramas, riebalai sudaro 37,1 proc. kūno masės. Agnės kūno masės indeksas (KMI) 30,1 signalizuoja apie lengvą nutukimą. Anksčiau buvusi itin liauna moters talija dabar siekia 92 centimetrus.

Projekto organizatorių nuotr.

Pradėdama savo lieknėjimo kelionę Agnė pirmąsias 10 dienų laikysis itin mažo kaloringumo „Nutriless“ mitybos plano:

* 10 dienų įprastus pusryčius, pietus, vakarienę ir užkandžius ji pakeis „Nutriless“ VLCD produktais – šokolado bei vanilės skonio kokteiliais ir kremine vištienos sriuba. Taip pat per dieną ji turės išgerti ne mažiau kaip du litrus vandens. Planą rasite čia.

* Likusias 11 dienų Agnė laikysis mitybos specialisto Artūro Sujetos sudaryto mitybos plano ir toliau vartos „Nutriless“ produktus.

Projekto organizatorių nuotr.

Pirmoji projekto dalyvė Živilė jau įrodė, kad ši lieknėjimo strategija – itin efektyvi. Šio itin mažo kaloringumo mitybos plano pagrindinis tikslas – išjudinti organizmą iš sąstingio ir padėti atsikratyti pirmųjų kilogramų. Pasak Živilės, šis mitybos režimas yra ne tik labai efektyvi psichologinė motyvacija, bet ir reali pagalba organizmui.

Svarbiausias šio lieknėjimo būdo išskirtinumas – padėti lieknėjantiesms žmonėms rezultatų siekti nealinant organizmo. Vartodama „Nutriless“ produktus Agnė kasdien gaus visas organizmui reikalingas medžiagas (daug baltymų, skaidulų, platų spektrą vitaminų ir mineralų), tačiau išvengs perteklinių kalorijų.

Ji jau išsirinko suknelę iš išskirtinės „Ivo Nikkolo“ kolekcijos, su kuria norėtų pasipuošti projekto pabaigoje. Šiuo metu drabužis yra labai stipriai prigludęs ir neužsisega, tačiau Agnė neabejoja – po trijų savaičių užtrauktukas slys kaip per sviestą.

Rytoj – Agnės susitikimas su stiliste, knygos „Spintologija“ autore Agne Gilyte. Sekite naujienas ir sužinosite, kokie drabužiai labiausiai tinka itin moteriško, smėlio laikrodžio tipo figūros moteriai.

Užsakymo nr.: PT_69469772

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis