Supermaistas – sveikatai, grožiui ir svorio metimui

Naudingiausia mitybos sistema gražiai išvaizdai, idealiam svoriui ir puikiai savijautai.

Ilka Rae AdamsSupermaistas“.

Ši knyga jums padės sveiką mitybą paversti gyvenimo būdu ir išmokys išsirinkti sveikatai naudingiausius maisto produktus. Daugelis šiomis dienomis mus kankinančių sveikatos problemų atsiranda dėl blogų mitybos įpročių. Viena didžiausių problemų yra nutukimas, kurį lemia nesveiko maisto vartojimas arba žinių apie sveiką mitybą trūkumas. Įtraukę supermaistą į kasdienę mitybą lengviau išlaikysite norimą kūno svorį, išvengsite sunkių ligų arba sumažinsite jų riziką. Šiandien investuodami į mitybą galite apdrausti savo sveikatą ateičiai.

Kad lengviau įsisavintumėte sveiko mitybos plano sudarymo taisykles, knygoje pateiktas įprastos dienos mitybos planas, kurį lengvai galėsite naudoti savo reikmėms. Jūsų patogumui kalorijų skaičius ir maisto medžiagų kiekis yra nurodomi atskirai prie kiekvieno recepto. Jums tereikia išsirinkti gardžiausiai atrodantį patiekalą! Receptų ingredientus lengvai rasite visuose didžiuosiuose prekybos centruose. Negana to, patiekalai yra sotūs ir labai greitai paruošiami.

Leidykla "Obuolys"

Knygoje rasite:

* Sveikatai, grožiui ir svorio metimui naudingiausių superproduktų aprašymus
* Pagrindinius sveikos mitybos principus
* Maisto produktų derinių efektyviam lieknėjimui
* Daugiau nei šimtą receptų (pusryčiams, priešpiečiams, pietums, pavakariams, vakarienei) su maisto medžiagų kiekiu ir kalorijų skaičiumi
* Sveikų ir gardžių receptų vaikams
* Skyrių apie sukčiavimo dienas, kuriame pateikiami sveikesni nesveiko maisto ruošimo būdai tomis dienomis, kai norite pailsėti nuo nuolatinio kalorijų skaičiavimo
* Detoksikuojančių kokteilių receptų norintiems išsivalyti organizmą
* Atsakymus į 100 dažniausiai užduodamų klausimų apie sveikatą ir fitnesą

Ilka Rae Adams fitnesu ir sveika mityba susidomėjo, kai baigusi mokyklą iš Namibijos atvyko gyventi į Didžiąją Britaniją. Pasikeitus gyvenimo būdui, pradėjo augti papildomi kilogramai, o noras jų atsikratyti skatino domėtis sportu ir mityba. Vėliau tai tapo gyvenimo būdu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis