Lieknėjimas be badavimo – ar tai įmanoma?

„Nespėjau pastebėti, kaip prabėgo dešimt dienų be įprasto maisto. Negaliu patikėti, kad buvo taip lengva“, – projekto „Aš galiu sulieknėti!“ pusiaukelėje gera nuotaika spinduliuoja Agnė.

Rytoj pasisvėrusi ji sužinos, kiek kilogramų ištirpo, kol ji laikėsi itin mažo kaloringumo mitybos režimo.

Iki šiol ilgiausiai dietos Agnė laikėsi vos kelias dienas, todėl 10 dienų – naujas jos rekordas ir tai – ne pabaiga. Agnė lieknės dar 11 dienų. Jos mitybos planas jau bus įvairesnis, tačiau jame ir toliau išliks „Nutriless“ produktų.

Projekto organizatorių nuotr.

Moteris džiaugiasi, kad jos pokyčius jau pastebi ne tik vyras, bet ir draugai, kolegos darbe. Agnė yra serialo „Moterys meluoja geriau“ vykdančioji prodiuserė, todėl aktoriai net pradėjo rūpintis, kas jai nutiko.

„Vyrai juokauja, kad vasarą ištekėjau, tai, matyt, santuokinis gyvenimas lieknina. Jie net pradėjo sakyti, kad turėčiau daugiau valgyti. Moterys, aišku, smalsauja ką darau. Pokalbiai apie kilogramus mūsų tarpe yra dažni“, – nusijuokia prodiuserė.

Agnė prisipažįsta, kad projekto pradžioje šiek tiek nerimavo, kaip jai seksis ištverti be įprasto maisto. 10 dienų ji vartojo tik pakaitinį maistą – „Nutriless“ kokteilius ir kreminę vištienos sriubą bei gėrė daug vandens. Dabar ji įsitikino ir pati – „Nutriless“ mažo kaloringumo mitybos strategija tikrai veikia. Visas 10 dienų ji nejautė silpnumo ar nenugalimo alkio jausmo. Atvirkščiai – buvo energinga ir nesiskundė jokiais nemaloniais pojūčiais.

Projekto organizatorių nuotr.

Tai, kad šis ypač mažo kalorijų kiekio metodas veikia nėra skambus reklamos triukas. Jo efektyvumą patvirtina net 20 mokslinių tyrimų. „Nutriless“ produktai jau daugiau kaip 25-erius metus yra populiariausias ir labiausiai vartotojų vertinamas prekės ženklas svoriui mažinti ir kontroliuoti Skandinavijos šalyse.

Šiuos lieknėjimui skirtus produktus išrado norvegų gydytojas Larsas H.Høie. Dirbdamas su širdies ir kraujagyslių ligomis sergančiais pacientais jis ieškojo būdų, kaip padėti ligoniams saugiai atsikratyti sveikatai kenkiančio antsvorio. Norvegas atrado, kad iš aukštos kokybės sojų baltymų paruošti mažo kaloringumo pakaitinis maistas yra efektyvus produktas kūno svoriui mažinti.

„Nutriless“ pakaitinio maisto išskirtinumas yra tas, kad net ir laikydamiesi mažo kaloringumo mitybos režimo žmonės nealina savo organizmo kaip badaudami ar laikydamiesi tik vieno produkto, pavyzdžiui, grikių, daržovių, sulčių ar pan. dietų.

Projekto organizatorių nuotr.

Laikantis šio mitybos režimo, kiekvienas valgymas yra suderintas taip, kad kad organizmas gautų visas jam reikalingas maistines medžiagas, tarp kurių yra daug baltymų, skaidulų, plataus spektro vitaminų ir mineralų, tačiau – ne perteklines kalorijas.

Jau rytoj mitybos specialistas Artūras Sujeta papildys Agnės mitybos planą įprastais, tačiau sveikais produktais, moteris taip pat pradės vartoti ir „Nutriless“ batonėlius bei sulčių-jogurto gėrimą.

Užsakymo nr.: PT_69535220

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis