6 patarimai, jei norite, kad jūsų rankos būtų gražios ir švelnios

Sakoma: jei nori sužinoti tikrąjį moters amžių, pažiūrėk į jos rankas.

Žiemos oras labai veikia mūsų odą, ypač – rankų. Kaip jas prižiūrėti, kaip jomis pasirūpinti, kad neskirstų, neperštėtų ir neraustų.

Teiraujamės „Eurovaistinės“ grožio konsultantės Dianos Bogdzevič.

Ar galime sudaryti abėcėlę, kaip moterys turėtų elgtis su rankomis, kad galėtų kuo ilgiau jomis gražiomis džiaugtis?

Galime, bet bus labai trumpa:

A. Naudoti rankų kremą.
B. Šveisti rankų odą.
C. Rankų kaukės.

Kokios oros sąlyos žiemą labiausiai kenkia rankoms? Kaip tam užbėgti už akių?

Šaltis, vėjas, šildymo sezonas. Siekiant užbėgti už akių derėtų gausiai naudoti apsauginius rankų kremus, tam puikiai tinka kremai su glicerinu, aliejais, lipidais. Rankų kremus rekomenduočiau turėti rankinėje, darbo vietoje, namie koridoriuje ir miegamajame, kad tikrai nepamirštumėme pasitepti.

Kokios procedūros būtų skirtos rankoms?

Rankų odą tikrai reikėtų palepinti. Gerai būtų bent vieną kartą per mėnesį rankų odą nušveisti ir pašalinti visas negyvąsias ląsteles. Kaip pavyzdys, puikiai tinka vyšnių kauliukų aliejaus turinčios šveitimo priemonės.

Kokios kaukės labiausiai patinka mūsų rankoms?

Yra specialios rankų kaukės, praturtintos vitaminu E, alyvuogių, jojoba aliejais. Jų galima įsigyti vaistinėse ar grožio parduotuvėse. Bet jei iki jų nenukeliautumėme, galime pasidaryti naminę alyvuogių kaukę. Sudrėkiname rankų odą, gausiai išsitepame alyvuogių aliejumi ir užsimauname medvilnines pirštines. Na, o jei jų neturime, galime užsidėti paprastas gumines pirštines ir toliau atlikti savo namų ruošos darbus.

Kokias voneles galima padaryti rankoms?

Voneles galime atlikti su alyvuogių aliejumi ar bet kuriuo kitu drėkinančiu, maitinančiu savybių turinčiu aliejumi.

Ką daryti, kad mūsų nagučiai būtų stiprūs ir gražūs?

Na, visu pirma, jei mūsų nagučiai trapūs, lėtai auga, „žydi“, derėtų naudoti vitaminus ir mineralus, kad juos pamaitintume ir atgaivintume iš vidaus.Taip pat puikiai tinka stiprinančios priemonės su migdolų rūgštimi ar kitomis veikliosiomis medžiagomis. Puiki stiprinamoji liaudies medicinos priemonė yra citrina. Šiaip nagų stirpinimo priemonių yra gausus pasirinkimas. Ir jei maitinsime nagučius tiek iš vidaus, tiek iš išorės, tikrai pasieksime puikių rezultatų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis