Vištiena „Egzotika“, kurią galime kepti ir ant laužo

Priklausomai nuo garstyčių aštrumo gali skirtis ir padažo aštrumas, tad siūlau jų, kaip ir čili padažo, dėti pagal savo skonį. Galite kartu kepti ir kitų daržovių.

Populiariausi savaitės tekstai:
- N. Oželytė: badauti mėnesį yra sudėtinga, niekam nerekomenduoju
- J. Jurkutės mama Aldona: kai vyras pasitraukė iš gyvenimo, skaudžiausia buvo dėl vaikų
- Violeta Baublienė: tekėti gal ar ką…
- Apie Šapranauską: žmonės jį matydavo linksmą, bet jis buvo pilnas graudulio
- Grožio ekspertai išrinko: 7 šių metų geriausios priemonės
- Penkios jauninančios šukuosenos
- Produktai, kurie itin efektyviai degina riebalus

Reikės:

6 vištos blauzdelių, arba 2 ketvirčių
5-6 bulvių
2-3 skiltelių česnako
prieskoninių žolelių vištienai

Padažui:

100 g majonezo
100 g pomidorų padažo
3 v. š. grūdėtųjų garstyčių
2 v. š. saldaus čili padažo
100 ml vandens

Gaminame

* Vištieną įtriname prieskoninėmis žolelėmis ir susmulkintu česnaku, užpilame sumaišytais majonezu, pomidorų padažu, garstyčiomis, čili padažu ir paliekame kelioms valandoms pasimarinuoti.

* Vištieną dedame į kepimo formą (padažą palikite dubenyje ir supilkite vandenį). Supjaustytas bulves apie 15 min. (arba kol šiek tiek suminkštės) paverdame, tuomet sumaišome su dubenyje likusiu padažu ir sudedame į skardą. Galima viską pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis. Kepame 190° C orkaitėje apie 30-40 min., kol vištiena gražiai apskrunda. Skanaus!

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis