Vištų kumpeliai, marinuoti pomidorų sultyse

Šitokio kiekio užteks gerai šeimynai pamaitinti. Beje, kumpelius galite kepti tiek keptuvėje, tiek orkaitėje, tiek ant grilio.

Taip pat skaitykite:
- Ant stalo - netikras zuikis
- Itališkas riešutų skanėstas „Panforte“ pagal Liutaurą Čepracką
- Špinatų ir sūrio pyragas

Reikės:
1 kg vištų kumpelių,
500 ml pomidorų sulčių,
alyvuogių aliejaus apkepti,
druskos ir pipirų pagal skonį,
vištienos prieskonių.

Kaip gaminti:
* Pomidorų sultis sumaišykite su druska, pipirais ir vištienos prieskoniais, šiuo mišiniu užpilkite kumpelius ir valandą palaikykite.
* Tada išimkite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje. Užpilkite tomis pačiomis sultimis ir troškinkite ant silpnos ugnies.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis