Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Metų Moteris Gražina Gudaitytė-Liutaud: žinau ilgaamžės santuokos paslaptį
- 3 stilingos rudens naujovės (FOTO)
- Šią savaitę - ir palankios dienos, ir nemalonūs pokyčiai
- Akmenys pagal zodiako ženklą
- Kitoks plovas
Ingredientai:
3 vnt. vištienos filė;
260 g špinatų;
150 g smulkinti pievagrybiai;
100 g smulkinta paprika;
120 g varškės sūrio;
1 kiaušinis;
120 g batono džiuvėsėlių;
70 g „Mozarellos“ sūrio;
4 šaukštai „Parmezano“ sūrio (tarkuotas);
druskos ir pipirų pagal skonį.
Gaminimo eiga:
* Įkaitiname orkaitę iki 190 °C.
* Inde sumaišykite įdaro ingredientus: varškės sūrį, špinatus, druską pipirus, papriką, šaukštą „Parmezamo“ sūrio ir „Mozarellos“. Viską labai gerai išmaišyti.
* Vištienos filė padaliname per pusę ir truputį "pamušame" iki 0,5-0,7 cm storio. Kuo vienodžiau išmušite, tuo geriau iškeps.
* Dedame įdarą ant ištiestos krūtinėlės. Susukame ir persmeigiame dantų krapštuku, kad neiširtų.
* Viename inde išplakame kiaušinį, į kitą beriame batono džiuvėsius (galite įberti ir šaukštelį tarkuoto „Parmezano“ sūrio).
* Kiekvieną suktinuką pavilgome kiaušinio plakinyje, po to džiuvėsėliuose.
* Kepimo indą ištepame kepimo aliejumi ir dedame apvaliotus suktinukus.
* Kepame apie 35 min. arba kol iškeps vištiena. Kai iškeps, išimkite krapštuką.
* Labai tinka su su indiškais „Sonne Basmati“ ryžiais. Skanaus!
Pagaminimui užtruksite ~1 val. Gaunasi 6 suktinukai (nemaži).
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!