Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
pievagrybiai
Virtuvė
Kiaulienos nugarinės suktinukai su grybais
Šiandien išsitraukiau iš šaldiklio kiaulienos nugarinės gabaliuką, žiūriu ir galvoju, ką gi sknaus pagaminus, kas būtų dar neatsibodę. Aišku, paprasčiausia ir lengviausia priruošti karbonadų, bet norisi kažko „mandresnio“!
Virtuvė
Naminė pica su dešrelėmis ir daržovėmis
Ne kartą teko įsitikinti, kad namie kepta pica visuomet pateisina lūkesčius, nes tai tik jūsų pasirinkti mėgstami ingridientai. Ir nors kartais atrodo dedi tą patį, bet kas kartą ji gaunasi vis skirtinga.
Receptai
Vištienos krūtinėlė su špinatų ir grietinėlės padažu
Daugelį atbaido vištienos krūtinėlės, nes pasak jų, gaunasi "sausas" patiekalas. Jei tik jos neperkepsite, ji bus sultinga ir skani, štai ir visa "paslaptis". Be to, man patinka, kad ji greitai paruošiama ir virtuvėje nesugaištama daug laiko.
Virtuvė
Trinta grybų sriuba
Sriuba, kuri labiausiai atspindi rudenį. Ir, žinoma, jei jūs ką tik parėjote iš miško su pilnu krepšiu grybų, patiekalui rinkitės šias gėrybes.
Virtuvė
Kepti bulvių paplotėliai su pievagrybių įdaru
(1)
Bulvių mėgėjams paplotėliai neabejotinai patiks. O skanus įdaras privers "čepsėti" iš skanumo.
Virtuvė
prieš 8 metus
Makaronai su vištiena
Pietūs - ne prastesni nei restorane!
Virtuvė
Vištienos ir pievagrybių suktinukai
Gera šeimininkė sriubą gali išvirti iš kirvio - be didelio skausmo šeimos biudžetui paruoškite gana prašmatnų patiekalą.
Virtuvė
prieš 8 metus
Pietums - orkaitėje kepta vištiena su grybų padažu
Skanu, tikrai skanu. Jokių ilgų marinavimų, viską paruošite viename inde - kas gali būti geriau.
Virtuvė
Skanioji lazanija
Gardu sultinga įspūdinga! Šiandien vėl supratau, kad dievinu maistą!
Virtuvė
prieš 1 metus
Klasikinis skonis: švilpikai su pievagrybių padažu
Šis patiekalas primena vaikystę, kąsnis švilpiko ir, žiūrėk, jau skęstu prisiminimuose!
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok