Vištienos šlaunelės ir nerealiai skanus marinatas

Su recepto pavadinimu tikrai nepajuokauta. Išbandyta ne kartą, nenusivilta, todėl dalinuosi su Jumis. Norėjosi įdomesnio pateikimo, taigi sumasčiau padaryti vėrinukus ant medinių iešmelių.

- Freddie Mercury: biseksualumo neslėpusi pasaulio žvaigždė, meilės paieškos ir orgijos, kurios lėmė tragišką baigtį
- Organizmą valanti arbata - per 3 dienas -5 kg
- V. Pauliukaitis: pagalvojau logiškai - jei dirbsiu šį darbą, kokie užaugs mano vaikai?
- Lietuvis Jonukas norvegių lesbiečių šeimoje? Nemanau, kad tai problema
- Kodėl vyrai augina barzdas: dėl mados, prestižo ar moterų?
- Bulviniai blynai kitaip

Marinatui:

60 ml obuolių acto;
2 didelių v.š. medaus;
1 v.š. Dižono garstyčių;
3 sutrintų česnako skiltelių;
2 a.š. druskos;
0,5 a.š. šviežiai maltų juodųjų pipirų;
2 v.š. alyvuogių aliejaus;

660 g vištienos šlaunelių mėsos (5 gabalėliai);
4 rūkytų šoninės juostelių;
1 nedidelės cukinijos;
2 pomidorų;
7 medinių iešmelių.

oditele.blogspot.com nuotr.

Gaminame

* Marinatui skirtus ingridientus sumaišykite dubenyje ir sudėkite vištienos šlaunelių mėsą. Marinuotikite 2-2,5 val.

* Medinius iešmelius pamerkite į šaltą vandenį.

* Supjaustykite gabalėliais cukiniją, pomidorus (išimkite sėklas), vištieną vidutinio dydžio gabalėliais, pasmulkinkite šoninės juosteles.

* Imkite iešmelį maukite po du gabalėlius vištienos, gabalėlį pomidoro, cukinijos, vėl du gabalėlius vištienos, vieną apsukdami rūkyta šonine, vėl pomidorą, cukiniją ir vištieną. Eiliškumą ir kiekius reguliuokite pagal save.

* Paruoštus iešmelius apskrudinkite stipriai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus. Sudėkite į kepimo skardą ir pabaikite kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20min.

* Patiekite su mėgstamu garnyru.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis