Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Medus
Virtuvė
Velykoms – orkaitėje kepta antis su obuoliais
Antis kepa ilgiau nei viščiukas. Jeigu norite, kad mėsytė kristų nuo kauliukų – teks kantriai palaukti bent jau 2 valandas.
Virtuvė
2 receptai su ožkų pieno sūriu: užkandis ir desertas
Užtruksite nedaug ir ant stalo padėsite du puikius patiekalus.
Virtuvė
prieš 7 metus
Medaus tortas
Vienas iš klasika laikomų tortų, kurie visada sulaukia dėmesio!
Virtuvė
prieš 7 metus
Traški glazūruota vištiena su apelsinais
Jeigu, viso viščiuko kepti nesinori, galima nusipirkti krūtinėlę, bet būtinai su odele. Glazūra, pateikta šiame recepte, apskrunda, tampa traški. Apelsinai suteikia pikantiškos rūgštelės, o medus – švelnaus saldumo.
Virtuvė
Kepti vištienos gabaliukai garstyčių marinate
Nesudėtingas, bet labai skanus marinatas, o vištiena bus pikantiško skonio.
Virtuvė
prieš 7 metus
Orkaitėje kepta antis su obuoliais – jūsų švenčių stalui
Išbandžiau savo draugės mėgstamą receptą. Ji į kepimo indą nepila vandens, bet kepamą antį pridengia 2 sluoksniais folijos, kad ši kepdama aukštoje temperatūroje neprarastų drėgmės, neprikeptų prie kepimo indo.
Virtuvė
prieš 8 metus
Pusryčių keksiukai
Minkštučiai, ne per daug saldūs. Skanu užsitepti džemo, tačiau gardūs ir vieni. Ir… tikrai gana sotūs!
Virtuvė
prieš 8 metus
Medaus tortas su želė gabaliukais
Skanus ir lengvas tortas.
Sveikata
Efektyviai riebalus deginantis eliksyras – išbandykite!
Jeigu nekankina padidėjęs jautrumas bičių produktams ir jums nedraudžiama vartoti greipfrutų, būtinai pabandykite paruošti šią skanią ir naudingą priemonę – riebalus deginantį eliksyrą.
Virtuvė
prieš 8 metus
Kepta kalakutienos krūtinėlė su karamelizuotais bananais
Gardūs ir sveikuoliški kepsneliai pietums. Skanaus.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok