Obuoliai tešloje

Ar jums būna taip, kad kepiniuose su obuoliais trūksta pačių obuolių? Receptas visiems tiems, kam obuolių niekada negana. Super paprasta, greita, labai skanu. Rekomenduoju.

Reikės:

2 didelių obuolių;

1 didelio kiaušinio;

2 stiklinių miltų;

1 stiklinės pieno;

100g cukraus;

žiupsnelio druskos;

žiupsnelio cinamono;

1 a.š. vanilės ekstrakto;

1 a.š. kepimo miltelių;

šiek tiek miltų obuoliams pavolioti;

aliejaus kepimui.

Gaminame

* Obuolius nulupame, supjaustome griežinėliais ir išpjauname viduriukus.

* Kiaušinius išplakame su cukrumi, pienu ir vanile. Sudedame miltus, druską, cinamoną ir kepimo miltelius. Užmaišome tešlą.

* Obuolius pavoliojame miltuose, tada pamerkiame į tešlą, ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.

* Nusunkiame riebalų perteklių ir skanaujame. Skanūs ir karšti, ir atvėsę.

Skanaus, Gabrielė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis