Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
švenčių kepiniai
Virtuvė
prieš 10 metų
Ar modernus švenčių stalas turtingesnis už bajoriškąjį?
Apie Kūčias kalbame daug. Visi žinome, kiek patiekalų dėti ant stalo ir kuo vaišinti naktyje į namus užklydusį pakeleivį. „Gardžiausias patiekalas, žinoma, kalėdaitis“, - sako apie lietuviškas šventes viską žinanti etnologė Gražina Kadžytė, bet kviečia nepamiršti, jog Kalėdos - atsinaujinimo metas, todėl ant stalo turėtų būti daug gardžių, sočių patiekalų.
Virtuvė
prieš 5 metus
Kitoks legendinio "Kuršėnų vyniotinio" receptas
„Kuršėnų vyniotinis buvo ir liko pats skaniausias ir populiariausias saldus vyniotinis konditerijos skyriuje, tačiau nors kartą verta šį vyniotinį išsikepti patiems. Artėjančios Kalėdos ir laikas namie – puiki proga“, – sako Renata Ničajienė, maisto tinklaraščio „Sezoninė virtuvė“, septynių kulinarinių knygų autorė. Anot jos, nostalgiškas desertas labai tiks šventiniam stalui. Tiesa, receptas, nors ir paprastas, turi slaptą ingredientą.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok